B&B Boris & Barney

B&B Boris & Barney is een stijlvolle bed & breakfast in Mechelen. Deze wordt iets meer dan 1 jaar uitgebaat door Els en mama Michelle. Ze beschikken over een prachtige tuin inclusief enkele leuke dieren, waaronder ezels en alpaca’s. De naam van de B&B is trouwens geïnspireerd op de namen van de ezels.
De B&B geniet een landelijke sfeer, alleen doet de nabijgelegen snelweg die sfeer wat teniet. Je kan het natuurlijk ook als een voordeel zien doordat je een vlotte verbinding hebt. Eigelijk is het de ideale keuze voor zowel toeristen als zakenreizigers die op zoek zijn naar een hoogwaardige accommodatie in een centrale locatie.
Boris & Barney beschikken over 3 kamers, 2 pipowagens en 2 glampingtenten. De kamers en pipowagens beschikken over hun eigen sanitair, de glampingtenten hebben gedeeld sanitair. Daarnaast kan je genieten van het verwarmd zwembad en jacuzzi.
De gastheren van Boris & Barney hebben gasten getrakteerd op een workshop gin stoken in Batteliek. Verder is er rondom de B&B veel te doen omdat je in de buurt van Mechelen zit. Je kan op één van de vele markten genieten van een Mechels biertje of met de fiets naar het Tivolipark. Verder heb je ook nog het speelgoedmuseum en Technopolis in de buurt.
Het ontbijt heeft veel lof ontvangen van de gasten. Het wordt in buffetvorm geserveerd in een charmante ruimte, “The Barn”, die vroeger een oude schuur was. Het aanbod creëert een wauw-effect, met vers fruitsap, versgebakken eitjes en een selectie van streekproducten die de lokale smaak tot leven brengen.

Gegevens van B&B Boris & Barney

Foto's

Prijzen

Kamers voor 2 personen vanaf €145

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 70/75

Geef een reactie