Arc-en-Ciel Vacances in Troche

Vandaag zijn we te gast bij Marouschka en Jürgen in Arc-en-Ciel Vacances. Ze wilden al langer wonen en werken in Frankrijk en vonden in het gezellige dorpje Troche een typisch Frans gebouw, een oude schuur met oude gebinten en natuurstenen muren. Ze renoveerden de schuur naar een modern geheel met authentieke elementen.
Arc-en-Ciel Vacances herbergt vijf minimalistisch en strak ingerichte kamers. In de kamers kan je ook de authentieke elementen van de oude koeienstallen terugvinden.

Arc-en-Ciel Vacances is een zeer kindvriendelijke B&B. Doordat Marouschka en Jürgen zelf 2 zoontjes hebben, is alles in de B&B voorzien voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt er een ruim privéterrein, een speeltoren en een zwembad.

Gegevens van deze B&B

Arc-en-Ciel Vacances
4, Tréfouilléras
19230 Troche
France

Telefoon: +32 (0) 6 79 00 20 82
Website: www.arcenciel-vacances.fr

Foto’s

Prijzen

De kamers zijn ingedeeld per kleur van de regenboog (Arc-en-Ciel) die kleur is dan ook subtiel is ingewerkt in de kamer.
Alle kamers hebben dezelfde prijs dus voor de kamers rood, oranje, geel, blauw en groen betaal je 80 euro per nacht inclusief ontbijt. Als single betaal je 70 euro per nacht inclusief ontbijt.
Prijzen gebaseerd op het hoogseizoen. voor het laagseizoen betaal je slechts 60 euro en in het tussenseizoen betaal je 70 euro per kamer.

Met Vier in Bed resultaat

De kamers zijn mooi en ruim, maar wel een beetje kil aangekleed.
Het ontbijt was lekker en uitgebreid, wel graag meer hartig beleg.
De activiteit op de hippodroom was mooi, maar te passief.
Een goede ontvangst met de kindjes zorgt voor een instant familiegevoel.

Kamer: 9/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 9/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 56/75

Geef een reactie