B&B Molmento in Mol

Het negende seizoen van Met Vier in Bed trappen we af in het groene hart van de Antwerpse Kempen. In Mol baten Kristien en Peter B&B Molmento uit.

Het idee om een B&B te starten kwam er op het moment dat ze op zoek waren naar een nieuwe woning met een grote keuken. Toen dit niet zo makkelijk te vinden was kozen ze voor een nieuwbouw en bouwden een huis met een B&B, een grote keuken en een klein beetje ruimte voor hunzelf.

Katrien en Peter werken zelf nog vier dagen in de week, maar door hun uitstekende planning staan ze altijd klaar voor hun gasten. De combinatie is pittig, maar ze halen er ongelofelijk veel voldoening uit!

Kamers

B&B Molmento beschikt over vier moderne gastenkamers. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer, tv, kleine frigo, koffie en thee voorzieningen en wifi.
Op de kamer liggen ook enkele stukken fruit te wachten op de gasten. Lekker gezond!

Strak, proper, netjes en veel licht!

Voor Kristien en Peter zijn ecologie en duurzaamheid zeer belangrijk, de B&B is dan ook voorzien van een warmtepomp, waterputten en 60 zonnepanelen. Die duurzaamheid trekken ze ook graag door in hun uitbating door aan de gasten te vragen om de handdoeken twee dagen te gebruiken. Bij het ontbijt zal je ook geen wegwerpverpakkingen terugvinden.

Activiteit

Als activiteit kozen ze voor een rondvaart op het kanaal met passagiersboot Zander.
Mol is een uitgestrekte gemeente met nog volop natuur. Het is gelegen op de overgang van de noorder- en zuiderkempen. Het is geliefd bij wandelaars en fietsers voor de plaatselijke fauna en flora. Daarnaast is Mol ook gekend voor zijn meren en waterplassen die ontstonden door de witzandwinning.
Na de boottocht trok het gezelschap naar Restaurant De Verandering in Mol, een uitstekend restaurant met als specialiteit rundvlees.

Goed gekozen, echt lekker!

Ontbijt

Een mooi doch sober gedekte tafel staat klaar voor de gasten. Er wordt bij het ontbijt altijd gezorgd voor een voorgerechtje. Dit keer zijn dit havermoutpannenkoekjes.  Na het voorgerechtje wordt de tafel nog gevuld met zelfgemaakt brood en kleine boordjes, vers fruitsap, kaas van Postel, zelfgemaakte confituur, choco en verschillende soorten vlees. Je kan ook nog terecht bij het buffet voor vers fruit, yoghurt en ontbijtgranen.

Ontbijt niet koninklijk, maar keizerlijk

Extra bij het ontbijt is de kombucha, een drankje gemaakt op basis van de kombuchazwam, dit zou goed zijn voor vele lichaamsfuncties.
Opmerking: gluten- en lactosevrij ontbijt mogelijk

Boek nu je verblijf bij Kristien en Peter.

Gegevens van B&B Molmento

St.-Leonardusstraat 12
2400 Mol
Antwerpen
België

Telefoon: +32 498 61 41 31
Website: www.molmento.be

Foto’s

Prijzen

[table id=85 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 15/15
Activiteit: 9/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 62/75

Individuele scores

Marc en Linda: 4 – 5 – 3 – 5 – 4 = 21
Alain: 3 – 5 – 3 – 4 – 5 = 20
Ignace en Petra : 4 – 5 – 3 – 5 – 4 = 21

Boek nu je verblijf bij Kristien en Peter.

Leave a Comment