Bed And Beyond – Bij Elke en Bert

Bed And Beyond

human_home

Elke en Bert baten sinds een half jaar B&B Bed and Beyond in het landelijke Opglabbeek (Limburg). Ze hebben hun bed and breakfast bestempelt als een “Funky homestay & spa experience”.

Met 4 kamers en een moderne wellness met verwarmd binnenzwembad kan je dit een luxueuze B&B noemen.

Bert, interieurarchitect, kon zich in het aankleden en vormgeven van de bed and breakfast volledig uitleven. Dit zorgt er voor dat alles van hoogstaande kwalitatieve afwerking is. Door die kwaliteit te koppelen aan hun Limburgse hartelijkheid hopen ze beter te zijn dan de andere B&B’s.
Boek nu je verblijf bij Elke en Bert.

Gegevens van B&B Bed and Beyond

Elke Jacobs & Bert Casters
Vinkenkantstraat 33
3660 Opglabbeek

Telefoon: +32 499 10 68 17
Website: www.bedandbeyond.be

Kamers

In iedere kamer is standaard de nodige uitrusting zoals een haardroger, koffiezet, waterkoker, minibar, tafel met bijpassende stoelen, een fauteuil, een tv en een draadloze internetverbinding

Kamer 1

Personen: max 2 (+babybed)50afc1dcc60f9
Deze prachtige ensuite kamer biedt u een unieke ruimtelijke ervaring. Het speciaal ontworpen bed/bad staat centraal in de ruimte en vormt zo de fictieve scheiding tussen slaapkamer en badkamer. Kamer 1 is voorzien van een inleg boxspring, ligbad, inloop douche, lavabo en een toilet.

Kamer 2

Pe501d92eba861c-1rsonen: max 2 (+babybed)
Deze kamer doet de naam “Funky Homestay” alle eer aan. Het sfeervolle retro design en de gekozen layout en materialen vormen een functioneel, warm en gezellig geheel. Kamer 2 is voorzien van een boxspring, een bureel, een afgesceiden badkamer met een ruime inloopdouche (met zitbank), een lavabo en een toilet.

Kamer 3

501d9b6abbeaePersonen: max 2 (+2 kinderen of 1 volwassene + babybed)
De ruimste, oftewel familiekamer is gelegen op de eerste verdieping en biedt slaapplaats voor 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen of aan 3 volwassenen. Naast een dubbel bed is er een “opkamer” die toegankelijk is via een ladder. Deze kinderkamer vormt het perfecte boomhut-gevoel voor de rakkers. Kamer 3 is voorzien van een boxspring, een opkamer, inloopdouche, vrijstaande lavabo, een afgescheiden toilet en een klein buitenterras met zicht op de tuin.

Kamer 4

50c6f2163e4b2Personen: max 2 (+babybed) / de bedden kunnen uit elkaar gezet worden.
Kamer 4 is een mooi voorbeeld van sobere, strakke lijnen in combinatie met een gedurfde toets. De inrichting is tegelijk rustgevend en spannend. Het beperkte kleuren pallet vormt een sereen geheel met de verschillende texturen van de gekozen materialen. Ook deze kamer is voorzien van een boxspring, een bureel, een vrijstaand ligbad, een lavabo en een afgescheiden toilet. Kamer 4 is gelegen op het eerste verdiep en er is een klein buitenterras.

Faciliteiten

501e5a67cae34Wellness met verwarmd binnenzwembad, sauna, dubbele inloopdouche en een buitentuintje met jacuzzi. Verder is er een relaxruimte en een apart toilet.

Max 6 personen per sessie van 2 uur.

Prijzen

Voor 2 personen is het 100 EUR per nacht inclusief ontbijt. Kinderen tem 3 jaar zijn gratis en tem 12 jaar wordt 25 EUR per nacht per kind aangerekend. Als je als single naar Bed And Beyond wil gaan betaal je 70 EUR per nacht inclusief ontbijt.

Boek nu je verblijf bij Elke en Bert.

Leave a Comment