Cachet de Cire in Turnhout

De eerste B&B van deze week is Cachet de Cire in Turnhout van Greet en Fee. Officieel mogen ze de benaming Bed & Breakfast niet gebruiken omdat ze zelf niet in het huis wonen. Ze hebben er dan maar B&D van gemaakt, Breakfast en Dinner.
Zoals de benaming al deed vermoeden kan je, naast overnachten in één van de drie gastenkamers, genieten in het restaurant van een heerlijk hapje eten.
De kamers zijn sober ingericht met behoud van authentieke elementen. Je vindt er de nodige comfort terug zoals een goed bed en een goede douche. Wat heb je nog meer nodig?


Boek nu je verblijf bij Greet en Fee.

Gegevens van Cachet de Cire

Guldensporenlei 23
2300 Turnhout

Telefoon: +32 (0) 476 29 81 89
Website: www.cachetdecire.be

Foto’s

Prijzen

[table id=7 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 61/75

Met deze score werd Cachet de Cire weekwinnaar van Met Vier in Bed.

Boek nu je verblijf bij Greet en Fee.

77 thoughts on “Cachet de Cire in Turnhout”

 1. Afgaande op wat het programma toonde lijken de kamers superklein en overdreven duur voor wat ze bieden. Ontbijt met vooraf bestellen op een papiertje is klare onzin, zelfs mensonwaardig. Maar wat vooral tegenvalt is de hautaine houding en commentaar en het superieure gedrag van de twee dames. Ook in de volgende programma’s zet zich dat door. Weten alles beter, negatieve commentaar op zowat alles en veel te hoog in de bol. Kortom, ik zou een dergelijke B&D absoluut vermijden. Er is veel beter dan dat.

  Beantwoorden
  • ik zou er nooit willen verblijven,zijn geen aangename mensen,op alles kritiek,niks is goed voor hun,maar bij hun is het echt niet gezellig,al denken zei van wel,verander jullie houding of jullie zaak gaat er onder lijden,iedereen die de uitzending heeft gezien zal zeker niet bij jullie komen logeren.

   Beantwoorden
  • Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Ik erger me mateloos aan hen en nu hangt die Greet de gevoelige uit ! O jee….

   Beantwoorden
   • heel onverdiend gewonnen !!! onaangename betweters !!! vooral die dikke met haar grijs haar !!! op ALLES commentaar !!! ik heb me de ganse week aan dat stelletje betweters geergerd en hoopte dat ze de LAATSTE (verdiende) plaats kregen !!! ik hoop dat ze hiermee heel veel klanten verliezen ! ze zijn zeker niet waard om geld aan te geven ! spel heel smerig gespeeld! andere personen verdienden het wel om te winnen, jullie niet! zeker die dikke greet niet…hopelijk krijgen jullie nu de tegenstand op jullie bakkes

    Beantwoorden
    • Nee hoor zij zijn in hun regio zeer geliefd en het restaurant is een topper! Hoop voor jou dat je dit niveau van eten ooit te proeven krijgt aan dezelfde prijs!

     Beantwoorden
  • u hebt volkomen gelijk met uw commentaar !!!!!
   Ook wij zouden hier zeker niet overnachten ……
   Een goede B&B is ook gezellige en sympathieke gastheren of -vrouwen, wat van deze 2 dames niet kan gezegd worden.
   Anders kun je ook in een hotel gaan overnachten waar het persoonlijk contact wat formeler verloopt…… en waar je dan niet onder het schuine dak moet gaan slapen ……

   Beantwoorden
  • Het is een mooi programma, maar de deelnemers zijn niet altijd eerlijk, namelijk spelen meestal tactisch. Afgaande hierop is natuurlijk de Hoeve 37 hiervan weeral het slachtoffer. De BenD in Turnhout serveert het ontbijt de nacht ervoor, vers is anders. Kleine kamers en prijs is in verhouding ook niet aan de goedkope kant. Ondank de score van het Vakantiehuis van 5×5 hebben ze het niet kunnen redden. Slim zijn is hier een groot voordeel.

   Beantwoorden
  • Ik heb nog nooit een reactie gegeven op een tv programma maar deze twee “dames” hebben mijn tenen doen krullen.
   Hoe komen die twee jaloerse boerinnen er in godsnaam bij dat ze ook maar iets of wat klasse vertonen.
   Blij dat zoveel mensen hier dezelfde mening over hebben

   Beantwoorden
  • Met mensen zoals jou die enkel afgaan en beïnvloedbaar zijn door een manipulatief programma is het ook beter dat je weg blijft! Fee en Greet zijn 2 hardwerkende mensen met een visie en passie die eerlijk door het leven gaan, dat zij hun enthousiasme voor zichzelf houden vind ik professioneel! Spijtig voor jou zal je nooit al het heerlijks uit de keuken kunnen proeven!

   Beantwoorden
  • Beste dames, een zeer onsportieve houding!Jullie naam van jullie zaak kunnen we beter eens van nabij ontleden: cire betekent ‘was’in een andere taal….jullie droom ‘was’ om de wedstrijd te winnen en volk te lokken,maar door gebrek aan cachet en respect voor de tegenstanders ,smelt jullie droom als ‘was’ van een kaars.Zoek maar een nieuwe job dames!En naar de andere plaatsen gaan we zeker.Liever een stofje of een lamp dan een paar oude stoffen poppen die ons bedienen.

   Beantwoorden
  • Inderdaad, ik kan deze mening alleen maar bijtreden. Hebben nooit een eerlijk beoordeling gegeven over de verblijven van “collega”s. Alleen al de houding van beide dames, is een zeer zware teleurstelling. Ik zou daar zeker nooit een overnachting boeken. Op alles en nog wat klinkklare nonsens. En dan zouden de dames spek bij het ontbijt willen van de varkens van “vroeger”, toen het nog een boerderij was. Ook wilden de dames dan nog streek producten zien bij het ontbijt, al gebruiken ze zelf een Franstalige naam voor hun B&B, ook streek gebonden zeker? Of denken ze nu werkelijk dat de naam meer ” cachet “geeft?

   Beantwoorden
 2. twee grote kritikasters, zuurpruimen buiten categorie,
  Hun kamers : dikke nul ! Ontbijt : uren op voorhand klaargemaakt! Vers geperst fruitsap ??? Vers gebakken eitjes? Gebakken spek? Voor mij : de VERLIEZERS van de week ! Schaam jullie om die trofee te tonen!!!

  Beantwoorden
  • Schaam jullie voor jullie domheid! Je laten vangen door een manipulatief programma! De kamers zijn klein omdat het niet anders kon maar uiterst rustgevend en NETJES . Het zijn aangename sociale hardwerkende zelfstandige die succes hebben! Vooral met een passionele kok als Greet en de nauwkeurige gastvrouw waar niks voor teveel is!

   Beantwoorden
   • U bent ook zeer neutraal gerelateerd aan deze dames mevrouw.Recht van vrije meningsuiting hoort er nu eenmaal bij.En de beelden kunnen wel gemanipuleerd zijn,de woorden komen uit hun mond.ze moesten zich maar wat sportiever opstellen.Punt.Lekker eten hoort gegeten te worden bij gasten die het een medemens ook gunnen,wat niet het geval is.

    Beantwoorden
    • Heb de indruk dat de dames van Turnhout alles mogen zeggen voor gans Vlaanderen,zijn nu verontwaardigd dat ze zelf kritiek krijgen.Ben zelf nu al serieus uitgescholden op de Fb pagina .

     Beantwoorden
 3. Ik ergerde me mateloos aan hun gedrag! Het is geen verdiende overwinning….en de anderen deden nog zo hun best. Pech dat de andere koppels net met zo’n mensen opgescheept zaten! Dit is voor hun zelf slechte reclame en hopelijk zien ze dat ooit ook zelf in. Spijtig dat ze het zo spelen…

  Beantwoorden
 4. ik ben volledig akkoord met de vorige reacties, zijn inderdaad 2 hautaine vrouwen.ze gaven op alles commentaar. als je van de eerste aflevering al zegt dat je wilt winnen ,ben je verkeerd bezig sluit maar u zaak

  Beantwoorden
 5. De 2 meest onsympathieke,valse en ergerlijke deelnemers van het programma. Onterechte winnaars van het programma,maar zullen waarschijnlijk heel wat verliezen in hun zaak. Wel,ik wens ze het toe!

  Beantwoorden
  • Helemaal mee eens met bovenstaande reactie, BOERS ,ARROGANT zeer onsympathiek ik hoop dat hun zaak ook zal gaan hoe ze op T V overgekomen zijn en dat is ECHT bar slecht In een woord walgelijk
   Bij jullie zal ik zeker nooit overwegen om te komen eten of logeren want zoals jullie met mensen omgaan onbegrijpelijk ja inderdaad woorden te kort om dit te beschrijven

   Beantwoorden
 6. Ben het volledig eens met de reacties! Ben er nooit geweest en zal er ook nooit gaan! Geef mij maar positieve, uitnodigende gastvrouwen/ heren!!

  Beantwoorden
   • Beste Rit,

    Ofwel hebben die 2 trutten jou hartstikke veel betaald om hen hier nog goed te praten, ofwel doen jullie ganse dagen trio’s en ben jij stapelgek op die wijven vrouwen, maar mij krijgen ze er niet heen. En dat die 2 in het echt wel sympathiek zijn, dan maak je niet echt goeie reclame op tv voor je zaak! Ze zullen heel wat klanten verliezen door hun schijnheiligheid!

    Beantwoorden
 7. Als ik naar Ieper ga, wil ik logeren in Hoeve 37. Als ik naar Tongeren ga, wil ik logeren bij AntiQua&Qook. Als ik met mijn gezin ga logeren, ga ik naar De Rieke. Als ik naar Turnhout ga, ga ik zeker niet in Cachet de Cire!

  Beantwoorden
 8. Arrogant koppel dat gewoon hoog oploopt met zichzelf.
  Wilden perse “Met vier in bed ” winnen en kraakten de andere kandidaten , die zelfs veel beter en gastvrijer waren, gewoon ten onrechte af! Een zaak om zeker nooit langs te gaan! Arrogantie en valsheid ten top!

  Beantwoorden
 9. Een slim, tactisch? doordacht psychologisch spel gespeeld maar het gaat tegen jullie zaak werken, ik hoop dat jullie nu wél goed kunnen slapen… ONZIN

  Beantwoorden
 10. Een onterechte winnaar! Ik zou beschaamd zijn…
  Van heel dit seizoen waren dit de meest onsympathieke mensen. En zo uit de hoogte spreken. Wie denken zij wel dat ze zijn? ’t Is niet omdat je hotelschool gedaan hebt dat je het beter kan dan een ander. Dat werd nu bewezen!
  De tranen in Ieper, ik weet niet waar dat goed voor was. Ik vond het een mislukte manier om de show te stelen, om in de aandacht te komen.
  Zoveel negatieve commentaar durven geven op anderen, en zelf voor zo’n hoge prijs zo ’n kleine kamers durven aanbieden. Met een ontbijt dat de avond ervoor al klaar staat. Bij hen was er geen sprake van een eitje met spek. Hoe durven ze dat dan schrijven als opmerking bij een andere B&B? Eten van de dag ervoor dat eet ik niet tijdens een vakantie! Nooit zullen wij naar Cachet de Cire gaan. Ik denk dat dit programma geen goed zal doen aan hun zaak…

  Beantwoorden
 11. Schandalig hoe jullie iedereen behandelen, commentaar op alles en iedereen. dikke nekken, ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie niemand meer over de vloer krijgen.
  Jullie zijn het voorbeeld van hoe het NIET moet in onze samenleving !!!
  Neem jullie boeltje en vertrek uit ons mooie Belgie…

  Beantwoorden
 12. Onterechte winnaars, deze houding zal zich ongetwijfeld reflecteren naar jullie kruipkamers en eetstal. Ik hoop dat jullie met rode kaken van schaamte naar jullie zelf hebben zitten kijken want dat is het enige dat jullie verdienen, een enorm gevoel van schaamte!

  Beantwoorden
 13. Schande dat zij gewonnen hebben! Ze verdiende het niet. Het zijn gewoon jaloerse mensen. Ze waren de slechtste van de vier.Jullie moeten echt iets veranderen aan jullie houding of ge kunt uw zaak opdoeken…

  Beantwoorden
  • Klopt volledig.
   Ik vind het vooral oneerlijk ten opzichte van de andere kandidaten, die het spel eerlijk, oprecht en met veel enthousiasme spelen.

   Beantwoorden
  • In het programma hebben ze misschien wel gewonnen maar het is maar de vraag of ze er ook klanten mee hebben gewonnen.
   Op dat punt zijn ze de grote verliezers denk.

   Beantwoorden
 14. Een schande dat jullie gewonnen hebben, onterechte winnaars,
  En arrogante dames.
  winnaars voor mij waren B&B ” hoeve 37″ uit Ieper

  Beantwoorden
  • Domme domme schrijvers! Snappen jullie niet dat dit een gecommercialiseerd en gemanipuleerd programma is??? Indien jullie het ware gezicht van Greet en Fee in beeld hadden gekregen en niet de opgelegde opmerkingen en acties en reacties zouden jullie anders praten! Zijn mensen met een eigen gedacht achterbaks? Netheid en klasse herkennen jullie niet???
   Ik wil hier de andere B&Bs niet afbreken ieder was goed op hun manier, ieder met een eigen concept! Mooi toch?
   Toch wil ik nog zeggen dat je bij Fee en Greet geen spinnen zal aantreffen en dat zij heel kritisch zijn vooral voor zichzelf en daardoor ook voor andere! Van mij krijgen ze een dikke pluim en wie niet wil eten in het restaurant uit haat wel…JULLIE MISSEN WAT!

   Beantwoorden
   • Ik denk dat die”domme domme mensen” best wel weten dat het om een commercieel programma gaat en dat in zogenaamde “reality TV” veel geregisseerd en gemonteerd wordt. Dit sluit niet uit dat er in “met 4 in bed” vaak tactish wordt gespeeld, in dit geval ook door de beide dames. Als kijker merk je zoiets direct en het is ook een van de sterktes van het programma dat mensen zo meeleven, maar in dit geval keert het zich wel tegen de beide dames…

    Beantwoorden
   • Beste mevrouw Faes, het stoort enorm dat u iedereen aanvalt :domme schrijvers,enz.U bent blijkbaar van hetzelfde kaliber als de dames.Kritiek geven is blijkbaar gemakkelijker dan kritiek krijgen!Blijft dat ze ,manipulatie of niet, over alles commentaar hadden en ook hun puntenverdeling telkens bedenkelijk,was.Aanvaard dit gewoon en eet lekker verder bij hen!O ja, er zijn nog veel,andere lekkere zaken om te gaan eten, dus een gemis…tja.

    Beantwoorden
   • Bij Greet en Fee zullen er minder spinnen naar binnen willen omdat ze in een kleine behuizing in een rijtjestoestand in een stad zitten. Ze zitten niet op de boerenbuiten in een ruime, prachtig opgemaakte boerderij.

    Spinnetjes wonen graag in stallen zelfs als ze die opeens een B&B noemen, gewoon omdat er een voor hun ideale luchtventilatie heerst.

    Zowiezo zijn er bij Greet en Fee misschien minder spinnen omdat ook die achtpoters niet van azijnpissers houden.

    Beantwoorden
   • Ik heb zelf meegedaan met vier in bed en heb zeer goede ervaringen met de cameraploeg. Dit waren vriendelijke sympathieke mensen die van ’s morgens zeer vroeg tot ’s avonds zeer laat in de weer waren. Een beetje manipulatie hoort erbij, ze moeten tenslotte TV maken. Ze belichten hier en daar wel een item wat je zelf misschien iets minder leuk vind maar dat is part of the game and you know it. Als er niets te beleven valt kijkt er ook geen kat naar. Ze hebben ons echter nooit woorden in de mond gelegd die we niet wilden zeggen. Enkel als wij niet konden omschrijven wat we wilden zeggen stelden zij op ons verzoek een omschrijving voor. Zelf vind ik het ook wel leuker om te kijken als de mensen iets liever zijn voor elkaar. Wij hadden de eer om in het gezelschap te mogen vertoeven van twee sterren cheffen, we mochten genieten van hun culinair talent. Twee zeer sympathieke koks. Zij hebben geen woord van kritiek laten vallen op de restaurant keuze van de andere kandidaten. Ik ben blij dat wij een heel toffe groep hadden en een super leuke week hebben gehad. Ik vind het jammer dat men vaak zo kritisch is voor een ander zijn B&B. Natuurlijk is die B&B heel anders en niet helemaal je eigen ding anders had je het zelf wel zo gedaan. Maar is het omdat andere uitbaters het anders doen minder goed? Soms misschien wel. Meestal echter niet. Voor iedere B&B is een doelgroep en ieder kiest waar hij naartoe gaat. Uiteraard heeft vlaanderen voor de ene meer sympathie dan voor de andere. Het is natuurlijk bang afwachten tot je de uitzending ziet want we weten allemaal dat er geknipt en geplakt wordt. Ik heb de uitzending ook van te voren bekeken via I-watch omdat ik toch wel een beetje schrik had maar ondanks een aantal punten was ik toch zeer tevreden met het resultaat en vond ik dat ze dat zeer mooi gedaan hadden. Men mag zowel als kijker als deelnemer zeer kritisch zijn maar men kan dat op 2 manieren doen, respectvol of niet. Het uitbaten van een B&B is toch niet te onderschatten en je kan helaas niet voor iedereen even goed doen maar ik ben er zeker van dat iedere uitbater zijn best doet anders begin je hier niet aan.

    Beantwoorden
 15. Wat een arrogant en onbeleefd koppel, ik zou er nog niet willen verblijven al was het gratis, dikke nekken die alles beter weten en overal commentaar op geven, echt onverdiend gewonnen, hopelijk komt er niemand meer bij hun over de vloer!

  Beantwoorden
 16. onterechte winnaars
  op alles hebben jullie kritiek
  en zo opvallen als jullie de kazematten bezochten
  is het allemaal niet wat overdreven
  in 2018 moet je zeker niet terug komen naar ieper om dat beeld te zien

  Beantwoorden
  • Inderdaad,
   zijn hebben met voorbedachte rade een oneerlijk spel gespeeld.
   Als je vanaf het binnenkomen in een ECHTE B&B, telkens commentaar hebt op de punten waarvan je weet waarop je moet recenseren, is dit echt degoutant.
   Ik kon zelfs naar die 2 truttebellen niet meer kijken.

   Beantwoorden
   • Domme domme schrijvers! Snappen jullie niet dat dit een gecommercialiseerd en gemanipuleerd programma is??? Indien jullie het ware gezicht van Greet en Fee in beeld hadden gekregen en niet de opgelegde opmerkingen en acties en reacties zouden jullie anders praten! Zijn mensen met een eigen gedacht achterbaks? Netheid en klasse herkennen jullie niet???
    Ik wil hier de andere B&Bs niet afbreken ieder was goed op hun manier, ieder met een eigen concept! Mooi toch?
    Toch wil ik nog zeggen dat je bij Fee en Greet geen spinnen zal aantreffen en dat zij heel kritisch zijn vooral voor zichzelf en daardoor ook voor andere! Van mij krijgen ze een dikke pluim en wie niet wil eten in het restaurant uit haat wel…JULLIE MISSEN WAT!

    Beantwoorden
    • Klasse mevrouw getuigt niet alleen van mooi meubilair ,lekker eten en omhulsels,maar ook van de manier waarop men met medemensen omgaat en over hen praat, zeker in een commerciële functie .En hierin verdienen ze zelfs geen vernoeming waardig. Blij dat ze toch met 1 iemand,u mevrouw, overweg kunnen.Fijn toch?

     Beantwoorden
 17. Maar eigenlijk klopt het concept van punten geven niet echt: als er drie positief ingestelde koppels telkens veel punten geven en er is ene rotte appel die altijd heel weinig punten geeft….is die al snel winnaar…

  Beantwoorden
   • ja inderdaad, hetzelfde systeem als bij het programma komen eten, geef alle andere kandidaten slechte punten en veel kans dat je dan zelf het programma wint, deze twee trutten moesten het wel zo spelen anders konden ze nooit niet winnen, is geen eerlijke tv , geen eerlijk programma, jammer

    Beantwoorden
 18. Deze mensen druisen in tegen alles waar de B&B sector symbool voor staat nl. warmte, sfeer, hartelijkheid.
  Of hoe je feel good tv om zeep kan brengen.
  En het is niet dat je niet eerlijk je mening mag zeggen, verre van.
  Ongetwijfeld gefrustreerd door het leven.

  Beantwoorden
  • 2 dikke nekken madammen !! Onterecht gewonnen maar ja hebben zelf tactisch punten gegeven om te kunnen winnen , en trouwens maar met 1 puntje !!!! Helemaal GEEN winnaars maar een stelletje zuur pruimen .

   Beantwoorden
 19. Sorry,

  het zijn 2 echte trutten.
  Hun B&d trekt op niets.
  Maar vooral hun persoonlijkheid is ondermaats. Komt er bij dat ze het spel van 4 in bed zelf niet eerlijk gespeeld hebben. Als je al vanaf het begin op alle punten dat je weet waar je punten op moet geven, opmerkingen hebt, om zodanig nadien zeker geen 4 of 5 bedjes te moeten geven noem ik dit … en met voorbedachte rade.
  Er waren andere deelnemende B&B ’s die zeker vele malen beter waren.
  Ik zal zeker NOOIT komen. Zo een slechte karakters, bahhhh.

  Beantwoorden
 20. Foei foei…twee valse madammen.Niet om fier over te zijn.Groot verschil met de andere kandidaten die tegenover mekaar zeer fair waren.

  Beantwoorden
 21. Het belangrijkste is dat deze twee lesbische trutten niet meer op tv komen. Normale gasten bekijken het totaalplaatje maar gaan zeker niet mierenneuken over elk stofje!

  En het feit dat die ene begon te janken bij de activiteit was volgens mij pure aanstellerij. De hele week een bitch geweest en dan opeens een beetje zielig beginnen doen? Je moet maar durven!

  Beantwoorden
 22. En maar commentaar hebben op een spinnenwebje bij andere
  deelnemers.Vergeet niet dat ze allemaal véél grotere kamers hadden dan jullie mini-kamertjes.Is dus ook meer werk om te onderhouden.Jullie ontbijt de avond voordien bereiden en dan klagen dat jullie geen vers fruitsap krijgen bij een ander.Hoeveel vitamines bevat jullie fruitsap ,die de avond voordien werd geperst ???

  Beantwoorden
 23. mensen , ga nooit naar deze cachet de cire logeren, ga niet eten in dat restaurant, zo ’n arrogante mensen, alles afbreken van een andere en maar hopen dat ze zo het programma kunnen winnen,
  hopelijk beseft iedereen dat dit niet kan en zet niemand daar nog een voet binnen, breken andere hun ontbijt af maar hun ontbijt is nog slechter , totaal niet vers, word de avond voordien klaar gemaakt, hoe kan je dan kritiek geven op een ander, en hun kamers super klein , andere b&b waren veel beter, maar ja, door zulke arrogante mensen kunnen andere eerlijke hard werkende , spontane mensen niet winnen, een pure schande voor dit programma

  Beantwoorden
 24. Inderdaad, deze dames verdiende het niet om te winnen.
  Op alles hadden ze een opmerking.
  Ik zal er geen voet binnenzetten bij deze onvriendelijke zuurpruimen !!!

  Beantwoorden
 25. die twee hadden nooit mogen winnen !!!!!
  ik zou overal gaan Hoeve 37 als ze terug komen naar Ieper
  smijt ze met hun klieken & klakken buiten !!!!
  jullie hadden moeten winnen dat zou eerlijk geweest zijn voor mij 75 op 75 heel mooi en laat de konijntjes maar lopen heel lief dat zijn twee achterlijke trutten !!!! overal zou ik gaan Ronse Derieke en Tongeren maar niet naar die omhoog gevallen trutten!!!!

  Beantwoorden
 26. Cachet de cire veranderen in Cachet de NUL/ZERO
  Iedereen zou bij deze twee tuttebellen moeten wegblijven.
  Drie bedjes geven voor het superrijkelijk ontbijt is gewoon belachelijk en oneerlijk , hoe haal je dit in je idiote kop.
  Zijn dit lesbische eigenschappen, amaai mijn kl……
  Verder wens ik ze het allerslechtste toe voor hun idiote zaak.

  Beantwoorden
 27. Elke kijker beseft dat cachet pour rire niet de terechte winnaars zijn. Zij scoorden in ieder onderdeel minder dan hun medekandidaten. Dit wekt uiteraard de irritatie van de kijker op.
  Zijn ze zo degoutant in beeld gebracht of zij ook werkelijk zo.
  Dan hoop ik dat ze snel hun gedrag proberen te veranderen want anders gaat hun zaak er onder lijden. Qua gastvrijheid en vriendelijkheid hebben ze toch veel van de andere koppels kunnen leren deze week. Dus Reet en Feeks …toi toi toi

  Beantwoorden
 28. Als er iemand nog hoop had in het mensdom ,met nadruk op dom
  is door deze trieste vertoning van deze twee dames ?
  bruusk wakker geworden uit zijn – of haar droom.

  Beantwoorden
 29. Dit zijn echte valse trutten. Komentaar geven op wat ze zelf hebben en doen. Voor het uitzicht van de kamer moet ge er ook niet zijn. Bij hun was ook alles vers van de dag er voor. Brood fruitsap voorgesneden hesp en kaas,spek of eieren waren er ook niet. En dan moet ge het nog zelf gaan zoeken in de frigo!!! Bagage dragen naar de kamer!!! En dan daar commentaar over durven geven bij de collega’s . Een schande meisjes. En dan spreek ik nog niet van jullie kamerprijs op zulke kleine kamers.

  Beantwoorden
 30. Bovenstaande reacties kan ik moeilijk ongelijk geven. Ik ergerde mij dood aan deze twee dames en al hun kritieken tijdens de afleveringen. Ik heb niks op hen persoonlijk, ik vind het enkel jammer dat ze zich zo gedroegen. Ik vraag me af of ze zelf blij zijn met het winnen van de prijs nu een groot deel van de Vlaamse kijkers zo teleurgesteld zijn in hen. Echt jammer…

  Beantwoorden
  • ik ben het eens met de meerderheid ,er is hier maar 1 mevrouw voor hen dat zegt toch genoeg .Ik heb mij ook heel de week geergerd aan die twee ambetante wijven .zelfs commentaar geven op een theezakje je moet maar durven . ik noem het gewoon jaloezie ,ze zagen dat het goed en zelfs beter was bij de anderen en dat wilden ze niet laten blijken en eerlijkheid dat kennen ze niet .Echt triestig dat zij dan nog moeten winnen ,laat de kijkers stemmen en alles zal eerlijk verlopen en niet zo tactisch !!!!!!!!!!

   Beantwoorden

Leave a Comment