De recensie van Château Valcreuse

Dit is de recensie van B&B Château Valcreuse op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van de B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.

Kamer

12/15
Prachtige kamer met een prachtig uitzicht en goede bedden. Kleine tips zoals een rekje in de douche voorzien om iets op te plaatsen en een haakje om een handdoek aan op te hangen. Gezien de hoge prijs gaven Jan en Nadine maar 3 bedjes.

Ontbijt

13/15
Hier opnieuw een zeer mooie score voor een heel uitgebreid ontbijt. Toch hadden ze graag iets grotere tafeltjes gehad om te ontbijten. Nadine miste haar choco en vond dat er te veel snot op haar spiegelei was.

Activiteit

14/15
Als activiteit gingen Caroline en Alexander een workshop volgen bij een lokale geitenboerderij waar ze ambachtelijke geitenkaas maken. Het maken van een heerlijk voorgerecht met geitenkaas viel bij alle koppels goed in de smaak.

Hygiëne

14/15
Hier kunnen we unaniem zeggen dat alles heel goed was, complimenten voor het personeel.

Gastvrijheid

12/15
De andere koppels waren minder bekrompen en vonden de gastheer en gastvrouw super vriendelijk. Het zijn heel fijne innemende mensen. Ik kan wel goed geloven dat er een hotelgevoel wordt gecreëerd door het personeel. Bij dit punt zei Nadine dat niet alles perfect hoeft te zijn en gaf daarom maar 3 bedjes voor gastvrijheid. Begrijpe wie begrijpen kan?

Totaal van 65/75

De algemene beleving van B&B Château Valcreuse viel bij alle koppels in de smaak. Het is een schitterend verblijf in een mooi kasteel met een prachtige tuin. Ze hadden wel eerder een gevoel dat ze in een luxehotel verbleven. Nadine had een zeer aangenaam verblijf tot ze de prijs zagen.

Laat mij vrij besluiten dat je voor een uitmuntend verblijf in een prachtig kasteel in een prachtige omgeving wel eens dieper in de geldbuidel wil tasten.

Leave a Comment