Met Vier in Bed 2015

Vanaf 9 juni 2015 gaan we opnieuw de zomer in met het zesde seizoen van Met Vier in Bed 2015. Ook dit jaar blijft het concept ongewijzigd: vier duo’s gaan een dag en een nacht in elkaars B&B verblijven. Na het verblijf zal ieder duo de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid, de hygiëne en de activiteit beoordelen met bedjes. Op het einde van de week wordt er een weekwinnaar uitgeroepen en deze ontvangt de fel begeerde Met Vier in Bed-trofee.

Dit jaar ontdekken we onder meer B&B’s in Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk, Portugal en Spanje. En voor wie het toch graag wat verder van huis zoekt, kan met ons mee genieten van de B&B’s in Thailand.

Starten doen we in seizoen 2015 in het zuiden van Spanje. We ontdekken onder andere B&B El Paraje van Filip en Brenda, Casa Valle de Oro van Joost en Tatienne, Casa El Algarrobo van Wim en Dorien en tot slot B&B La Perla de Torrenueva van Robert en Franck.

We maken ons opnieuw op voor een topseizoen van Met Vier in Bed 2015, zorg dat je er bij bent, op 9 juni om 21.10 op VTM.

Leave a Comment