Recensie van Le Relais des Eléphants Colorés

Dit is de recensie van B&B Le Relais des Eléphants Colorés op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van de B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.

Kamer

10/15
De ruime kamers krijgen een zekere meerwaarde door de authentieke objecten die er staan, maar blijkbaar is er nog een beetje werk aan de matrassen bij Nicolette en Rob. Twee van de drie koppels hadden opmerkingen over de matras. Ook het geluid die ’s morgens en ’s avonds doorkomen op de kamer is storend.

Ontbijt

12/15
Een prima ontbijt met verse confituren en een lekkere verse fruitsalade. De heren misten wel hun spek bij het eitje of een sneetje salami of hesp bij het ontbijt.

Activiteit

11/15
Nicolette gaf vol enthousiasme een schilderworkshop waar de koppels een leuk aandenken hadden aan Met Vier in Bed. Het was niet voor iedereen weggelegd, maar viel toch goed in de smaak bij de meesten.

Hygiëne

12/15
Alles was heel proper, er waren geen klachten.

Gastvrijheid

14/15
De combinatie van een warme huiselijke sfeer en twee hartelijke mensen viel duidelijk in de smaak. Dat het mensen zijn met een verhaal dat maakt het verblijf zeer fijn. Hoe kan het ook anders dat Nederlanders goed scoren op gastvrijheid?

Totaal van 59/75

Leave a Comment