Au Charme Pur bij Maarkedal

Voor de 2de keer deze week houden we halt in Maarkedal. Tussen de velden, in een oude boerderij baten Silvie en dochter Lisa B&B Au Charme Pur uit. Het was een droom die in vervulling kwam van Silvie, die door haar voormalige job veel ervaring heeft in het ontvangen van mensen.
Toen Silvie de boerderij kocht was het reeds een B&B met 3 kamers, maar deze werden aangepast naar eigen smaak. Nu beschikken ze over vijf ruime kamers.

De B&B is gelegen te midden van de natuur, op het einde van een doodlopende straat. Je hoort er dus enkel de vogeltjes, de koeien en de schapen.
In de B&B zelf is alles ingericht met authentieke elementen van vroeger. In de ruime tuin kan je ook nog genieten van een jacuzzi, sauna en zwemvijver.

De streek is perfect voor de wielerliefhebber, maar je kan er ook genieten van de rust, historische kerken en kappelletjes. Ook de eeuwenoude wind- en watermolens zijn de moeite waard. Als activiteit koos Silvie voor een boswandeling in een bijzonder bos, het knuffelbos. Dit is een plek waar mensen een boom kunnen adopteren om die later te komen knuffelen.
Na de wandeling nam Silvie haar gasten mee naar Les Soeur Louise, waar ze op houtskool gegrilde Cote à l’os met frietjes aten.

Compleet en supervers ontbijt met aandacht voor streekproducten.

’s Morgens kunnen de gasten hun voeten onder een mooi gedekte tafel schuiven. Daarna kunnen ze aanschuiven aan het uitgebreid buffet met enkele streekgebonden producten zoals schapenyoghurt. Je kan er ook genieten van een ruim assortiment kaas. Het ontbijt is compleet, echt alles is aanwezig!

Boek nu je verblijf bij Silvie en Lisa.

Gegevens van Au Charme Pur

Beukelweg 7
9680 Maarkedal
Oost-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 485 36 95 14
Website: www.au-charme-pur.be

Foto’s

Prijzen

[table id=73 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 13/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 15/15

Totaal: 67/75

Boek nu je verblijf bij Silvie en Lisa.

Geef een reactie