Het Natuurlijk Genot in Maarkedal

Deze week starten wi in de Vlaamse Ardennen. Tussen de hellingen van de Ronde van Vlaanderen baten Carine en Geert hun ecologische B&B Het Natuurlijk Genot uit.
In het verleden dachten ze vaak na over het starten van een kinderboerderij of een kinderopvang, vooral om mensen tevreden te stellen. Ze kochten een voormalige kippenboerderij en verbouwden die tot een B&B met gezinskamers. Natuurlijk werd bij de verbouwingen rekening gehouden met één belangrijk doel voor ogen: alles moet duurzaam en milieuvriendelijk zijn.


Het Natuurlijk Genot is gelegen te midden het decor van de Vlaamse wielerklassiekers. Het is dan ook de perfecte uitvalbasis voor wielertoeristen, maar ook de natuurliefhebber komen aan het trekken met de prachtige vergezichten.

De gezinskamers zijn elk genoemd naar de planten in de tuin, elk voorzien van een eigen terras die uitkomt op de ruime afgesloten tuin. Perfect voor de kinderen, die ook kunnen kennis maken met de pony’s, geitjes en schapen op het domein.

Omdat we in de streek van de Ronde van Vlaanderen zitten kozen Carine en Geert voor een rondleiding in het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. De rondleiding werd verzorgd door niemand anders dan Johan Musseeuw. Algemeen werd de activiteit als leuk bevonden.
Na het bezoek vergezellen Carine en Geert hun gasten naar het diner in De Zwarte Engel te Maarkedal.

Ook in het ontbijt trekken Carine en Geert de lijn van Natuurlijk Genieten door. Ze maken zoveel mogelijk gebruik van zelfgemaakte en streekgebonden producten.
Alles was aanwezig, vers fruit, yoghurt, granola, houthakkersbrood, zelfgemaakte confituur. De gasten konden ook nog genieten van een heerlijk ei-gerechtje.

Gegevens van B&B Het Natuurlijk Genot

Maalzaakstraat 20
9680 Maarkedal
Oost-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 479 39 61 78
Website: www.hetnatuurlijkgenot.be

Foto’s

Prijzen

[table id=72 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 15/15
Gastvrijheid: 15/15

Totaal: 62/75

Leave a Comment