B&B Antwerp Harbour View in Antwerpen

Vandaag trekken we naar het bruisende Antwerpen. Daar baat Fatima haar B&B Antwerp Harbour View uit. Een nieuwe B&B op het eilandje met het MAS.
Fatima is een sociale dame die graag in contact is met mensen. Onder de B&B bevindt zich dan ook een café waar je terecht kan voor een aperitief of gezellig een glaasje kan drinken ’s avonds.


Aan de Antwerpse jachthaven is het heerlijk vertoeven. Er is altijd wel iets te beleven, maar je kan er ook genieten van cultuur of heerlijk uitwaaien langs de kade.

Antwerp Harbour View beschikt over een 5-tal kamers, twee standaardkamers en drie grotere kamers. Iedere kamer heeft zo zijn eigen troeven zoals jacuzzi, zicht op jachthaven en uitzicht op MAS.

Aan activiteitenkeuze geen gebrek in Antwerpen. Zo kan je naar de Zoo van Antwerpen, de bekende Meir en natuurlijk kan je ook cultureel aan je trekken komen in het MAS. Daarnaast kan je Antwerpen ook nog kennen van de diamant. Fatima deed haar gasten mee naar het Stedelijk Lyceum waar leerlingen van de diamantafdeling leren ruwe steen te slijpen tot een mooie blinkende diamant.

’s Morgens kwamen de gasten samen in de “geïmproviseerde” ontbijtruimte, want dit is gewoon in het café. Het ontbijt wordt gepresenteerd in buffetvorm. Alles is aanwezig zoals vers fruit, brood, pistolets, confituren en dergelijke. Enkel spijtig dat er geen zelfgemaakte of streekgebonden producten waren, het leek meer op een hotelontbijt dat een B&B-ontbijt. Nog merkten de gasten op dat de stoelen te laag waren en dat de ontbijtruimte koud was.

Boek nu je verblijf bij B&B Antwerp Harbour View.

Gegevens van B&B Antwerp Harbour View

Napoleonkaai 29
2000 Antwerpen
Antwerpen
België

Telefoon: +32 483 000 390
Website: www.antwerpharbourview.be

Foto’s

 

Prijzen

[table id=70 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 9/15
Activiteit: 9/15
Hygiëne: 8/15
Gastvrijheid: 9/15

Totaal: 43/75

Boek nu je verblijf bij B&B Antwerp Harbour View.

Geef een reactie