B&B Vienna in Lokeren

Het tweede adresje van deze week vinden we in Lokeren. Een bruisende stad met tal van winkeltjes en cafés. Op een boogscheut van de Durme en vlak aan het station vinden we B&B Vienna van Connie en Bernard.
Het verhaal startte in 2006, toen starte Bernard Bistro Vienna aan het station van Lokeren. Sinds 2013 is Connie ook in de zaak gestapt en nu kan je zelfs terecht in hun Bed & Breakfast “Vienna”. Gelegen op de bovenverdieping van het aanpalend pand.

Bistro Vienna is trouwens een aanrader want ze kregen een mooie 13 op 20 van Gault&Millau.

B&B Vienna is perfect gelegen tussen Gent en Antwerpen, in de groene regio het Waasland. Iedere natuurliefhebber kan er zijn hart ophalen in het nabij gelegen natuurreservaat Molsbroek, maar ook de stadsmensen kunnen er voldoende beleven.

De B&B beschikt over vier gloednieuwe kamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche. Er is ook overal WiFi, airco en een al dan niet verborgen TV. De kamers zijn niet ingedeeld in thema’s, er is eerder gekozen voor een tijdloze stijl.

Bernard en Connie hadden de stadgids van Lokeren (Linda) ingehuurd om een leerrijke wandeling te maken door de groene oase van het natuurreservaat Molsbroek. Het is een prachtig gebied in een toch wel stedelijke omgeving. De stadsgids bracht voor de gasten ook verrekijkers mee.
De activiteit werd afgesloten met een glaasje prosecco.
Bij B&B Vienna is het ook mogelijk om een boot of vespa’s te huren.

De gasten viel meteen op dat het ontbijt qua culinair gehalte net iets minder is dan het diner. Maar alles is aanwezig voor een heerlijk ontbijt. Veel zelfgemaakte producten, ontbijtgranen, boterkoeken, hartig en zoet beleg.

Boek nu je verblijf bij B&B Vienna.

Gegevens van B&B Vienna

Stationsplein 6
9160 Lokeren
Oost-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 9 349 03 02
Website: www.bistro-vienna.be

Foto’s

Prijzen

[table id=69 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 15/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 61/75

Boek nu je verblijf bij B&B Vienna.

Leave a Comment