B&B Eyckenmolen in Sint-Maria-Lierde

Vandaag trekken we richting Oost-Vlaanderen. In het landelijke dorpje Sint-Maria-Lierde baten Véronique en Luc B&B Eyckenmolen uit. De Eyckenmolen is gelegen in een prachtig historisch pand op een uitgestrekt landgoed met een adembenemend zicht. Na een grondig renovatie werden er vijf gastenkamers in het pand ondergebracht. Véronique zorgt voor de dagelijkse leiding van de B&B want Luc heeft nog een fulltime job.

De B&B bevat vijf comfortabele kamers waaronder drie ruime kamers en twee standaard kamers. De Bourgondische stijl van buiten is overgenomen naar binnen. Wat er natuurlijk voor zorgt dat het plaatje compleet is. De kamers zijn natuurlijk voorzien van alle comfort en sanitaire benodigdheden. Naast een wandeling maken in de 3HA grote tuin kan je ook nog een spelletje tafeltennis of petanque spelen.

B&B Eyckenmolen is de perfecte bed en breakfast om te onthaasten in de natuur. Maar je kan ook een prachtige fietstocht maken langs historische panden in de buurt. Maar voor de activiteit hadden ze iets anders in gedachten. Omdat Luc een fervent golfer is, namen ze hun gasten mee voor een initiatie golf. De activiteit was dan ook een schot in de roos.

Een ontbijt is volgens Véronique cruciaal in het B&B-verhaal dus zorgt ze ’s morgens voor een gevarieerd ontbijt met verse producten. Starten kan je met een vers geperst appelsapje van appelen uit de eigen boomgaard. Daarna kan je rustig aanschuiven aan het rijkelijk gevuld ontbijtbuffet met zoetigheden, zalm, koffie, zelfgemaakte confituur en nog zoveel meer. Met een glaasje cava hadden de gasten met plezier vijf bedjes uitgedeeld, quasi perfect dus!

Boek nu je verblijf bij Véronique en Luc.

Gegevens van B&B Eyckenmolen

Eikenmolen 13
9570 Lierde
Oost-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 55 42 42 80
Website: www.eyckenmolen.be

Foto’s

Prijzen

[table id=58 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 64/75

Boek nu je verblijf bij Véronique en Luc.

Met deze score werd B&B Eyckenmolen de trotse weekwinnaar van Met Vier in Bed!

Leave a Comment