La Buena Vida in Putte

Vandaag trekken we richting de rand van historische Mechelen, naar de landelijke gemeente Putte. Daar baten Monique en Robert La Buena Vida uit, een wellness met mogelijkheid tot overnachting. Monique en Robert (voormalig F16-piloot) wilden samen genieten terwijl ze toch aan het werken waren en dit is bij deze gelukt.
La Buena Vida is een luxeverblijf met twee wellness lofts en één gastenkamer zonder wellness faciliteiten. La Isla is gelegen op de benedenverdieping en beschikt over een Finse sauna, zwembad, jacuzzi en stoombad. La Perla is gelegen op de bovenverdieping en beschikt over een infraroodsauna, jacuzzi en stoombad. Daarnaast is er ook nog La Terraza, dit is de gastenkamer zonder faciliteiten op de kamer.

Naast de uitgebreide wellness is het ook mogelijk om Vespa’s te huren. Je kan dan een heerlijke rondrit maken in de prachtige natuur van Putte. Dit was dan ook logischerwijs de activiteit die Monique en Robert hadden gekozen.

In de ochtend kan je kiezen voor ontbijt op de kamer of ontbijt in de ontbijtruimte. Je krijgt er op beide plaatsen hetzelfde ontbijt, maar het één is al wat gezelliger dan het andere. Je geniet ’s morgens ondermeer van vers fruitsap, zelfgebakken brood, zelfgemaakte confituur en zelfs een glaasje cava als je gekozen hebt voor het luxe-ontbijt.

Gegevens van La Buena Vida

Schrieksesteenweg 14
2580 Putte
Antwerpen
België

Telefoon: +32 471 74 94 61
Website: www.la-buena-vida.be

Foto’s

Prijzen

[table id=59 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 10/15

Totaal: 58/75

Geef een reactie