B&B La Bastide de Goulles

Deze week trekken we richting Frankrijk, naar de groene long van de Limousin. In Goulles vinden we La Bastide. De chambre d’hôtes van dierenarts Mich en voormalig restauranthouder Herman. Omdat het wat te druk werd in België kozen ze er voor om richting la douce France te trekken. Mich kon haar dierenartsen praktijk verderzetten en Herman kon elke avond koken voor zijn gasten.

Zo’n acht jaar geleden werd de schuur verbouwd tot een huiselijke chambre d’hôtes met drie gastenkamers. Alle kamers bezitten elk over een eigen douche en toilet. Je kan ook nog gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, de buitenkeuken en het zwembad. ’s Avonds kan je nog genieten van de heerlijke kookkunsten van Herman. Ook niet onbelangrijk is dat huisdieren meer dan welkom zijn.

Naast de ongerepte natuur en de vele middeleeuwse ruïnes kan je ook nog een ontspannend en leerrijk boottochtje maken op de Dordogne. Mich nam haar gasten mee in een Gabare, een boot die vroeger werd gebruikt om goederen te vervoeren naar de wijnstreek. Ondertussen maakt Herman een heerlijk avondmaal klaar.

’s Morgens staat er een mooi gedekte tafel te wachten op de gasten. Je hebt keuze uit vers fruit, zelfgemaakte choco, croissant en stokbrood. Alles was uitgestald op tafel en Herman bracht nog een gekookt eitje.

Gegevens van B&B La Bastide

19430 Goulles
Corrèze
Frankrijk

Telefoon: +33 685 37 38 33
Website: www.bastidedegoulles.be

Foto’s

Prijzen

De prijs per kamer op basis van twee personen bedraagt 57€ per nacht inclusief een frans ontbijt.

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 59/75

Leave a Comment