L’Embellie in Bertignat

Het tweede adresje van deze Franse week ligt in Auvergnestreek, in het dorpje Bertignat. Daar baten Nederlanders Cecile en Onno sinds kort chambre d’hôtes L’embellie uit. Zo’n twee jaar geleden trokken ze naar Frankrijk om er een huis te zoeken. Na heel wat huizen te hebben bezocht, kozen ze voor een authentieke boerderij te midden van de velden.

Na heel wat verbouwingen en renovaties kunnen ze nu acht gasten laten verblijven in de drie ruime kamers. Elk voorzien van hun badkamer en toilet. Een mooi detail om te vermelden is dat de lakens van de bedden handgemaakt zijn door Cecile.

L’Embellie is gelegen in één van de vele pittoreske dorpjes in de Auvergne. De streek is ideaal voor wandelaars of fietsers. Maar ook voor mensen die eens tot rust willen komen in een prachtige omgeving.

Door het slechte weer kozen Cecile en Onno voor een binnenactiviteit. Ze namen hun gasten mee naar een Middeleeuwse papierfabriek. Er was een uitgebreide en leerrijke rondleiding voorzien.

Ook hier is het ontbijt al uitgestald op de tafel. Er is iedere dag zelfgemaakt brood, maar ook croissants, een gekookt eitje en een glaasje fruitsap. Wat er wel ontbrak aan het ‘Frans’ ontbijt was het stokbrood.

Boek nu je verblijf bij Cecile en Onno.

Gegevens van L’Embellie

Le Grand Bost
63480 Bertignat
Puy-de-Dôme
Frankrijk

Telefoon: +33 4 73 72 93 81
Website: www.lembellie-auvergne.eu

Foto’s

Prijzen

[table id=46 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 9/15

Totaal: 56/75

Boek nu je verblijf bij Cecile en Onno.

Leave a Comment