B&B Le Nord in Roeselare

De laatste B&B van deze week is gelegen in Roeselare. Daar baten Dimi en Kelly Bistro en B&B Le Nord uit. Dit is natuurlijk iets helemaal anders dan de vorige B&B’s deze week. Le Nord bevindt zich in het centrum van Roeselare.
In het gebouw In 2009 nam Dimi de zaak van zijn ouders over om er de bistro verder te zetten. Toen ze in 2012 het pand naast de bistro kochten om ook een terras aan te bieden aan de klanten beslisten ze al snel om in deze woning kamers aan te bieden.


Roeselare is vooral gekend als winkelstad, handelsstad en Rodenbach-stad. Je kan er onder andere een bezoek brengen aan de brouwerij van roodbruine bier, maar ook een wandeling rond het prachtige kasteel van Rumbeke is zeker de moeite waard.

Zelden een kamer gezien die zo volledig is.

De eerste indruk van de gasten bij het binnenkomen in de kamer is toch wel wauw. De drie kamers beschikken over alle luxe en elk een eigen badkamer. Je kan kiezen uit de Pacific, Urban en Upper Room. Elk voorzien van hun eigen details, de kamers benaderen de perfectie.

De spreuk op de deur lost de verwachtingen in.

Kelly en Dimi willen hun gasten de stad laten doorkruisen op tandems om daarna een bezoek te brengen aan de beiaard van de Sint-Michielskerk.
Daarnaast kan je bij Bistro Le Nord ook terecht voor een “Moortdinee”, een gastronomisch diner gekoppeld aan een toneelstuk.

Het complete ontbijt dat de gasten ’s morgens krijgen is lekker en vers. Je kan genieten van diverse vleesjes en kaasjes alsook vers fruit, brood en vers geperst fruitsap. Ook de zelfgemaakte confituur en vers bereide eitjes zijn aanwezig.

Boek nu je verblijf bij Kelly en Dimi.

Gegevens van B&B Le Nord

Noordstraat 217-219
8800 Roeselare
West-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 51 25 15 90
Website: www.benblenord.be

Foto’s

Prijzen

[table id=75 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 66/75

Boek nu je verblijf bij Kelly en Dimi.

Leave a Comment