B&B De Oude Winning in Herderen

Vandaag zijn we op bezoek in het landelijke Haspengouw. In Herderen, een deelgemeente van het Limburgse Riemst, runnen Filip en Anneleen B&B De Oude Winning. Zo’n 8 jaar geleden kochten ze de geklasseerde vierkantshoeve. Na heel wat verbouwingen herbergt De Oude Winning drie vakantiewoningen en twee gastenkamers.

De kamers zijn sober ingericht met een landelijke sfeer, maar door de juiste kleuren voelt de B&B toch warm en huiselijk aan. Koppels met kinderen zijn meer dan welkom in B&B De Oude Winning, ook grote groepen (20 pers.) kunnen Anneleen en Filip ontvangen.

De activiteit kon niet meer streekgebonden zijn want Zuid-Limburg is gekend voor zijn krijtgesteente, Mergel. Veel geklasseerde gebouwen zijn opgetrokken uit dit gesteente. Het ontginnen van dit gesteente resulteerde in de Mergelgrotten. Een 300-kilometer lang grottenstelsel. De mergelgrotten zijn perfect voor het rijpen van kaas, maar ook ideaal als wijnkelder.

In de ontbijtruimte kan je ’s morgens genieten van een ontbijtbuffet. Alles is aanwezig voor een uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte confituur. Zelfs eitjes à là minute.

Boek nu je verblijf bij Anneleen en Filip.

Gegevens van B&B De Oude Winning

Maastrichterstraat 2
3770 Herderen
Limburg
België

Telefoon: +32 473 22 17 38
Website: www.deoudewinning.be

Foto’s

Prijzen

Bed&Breakfast

[table id=31 /]

Vakantiewoning

[table id=30 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 10/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 57/75

Boek nu je verblijf bij Anneleen en Filip.

1 reactie op “B&B De Oude Winning in Herderen”

  1. De oude winning heeft naar mijn mening en van vele anderen zeer onterecht gewonnen. De eigenaars kwamen ook zeer onsympathiek over. Over alles en nog wat hadden ze kritiek. Bij zulle mensen zou ik zeker nooit boeken.

    Beantwoorden

Geef een reactie