Villa Louise in Durbuy

In het gezellige Wallonië, in Durbuy runnen Niki en Ankatrin en hun mannen sinds 2014 vakantiewoning Villa Louise. Het idee om met een vakantiewoning te starten kwam er eigelijk doordat de meeste vakantiehuizen nogal zakelijk en praktisch ingericht zijn. Niki en Ankatrin hadden liever een vakantiehuis waar je je echt thuis voelt, waar je wilt blijven wonen. Dus deden ze het maar zelf.

Op zo’n 300 meter van het centrum bevindt zich Villa Louise. Het is een gezellig vakantiehuis voor 9 personen met vier slaapkamers en één badkamer. Op de benedenverdieping is er ook nog een saunaruimte.

Durbuy is natuurlijk de perfecte stad om cultuur en gastronomie te beleven. Samen met een gids maken ze een interessante wandeling door de stad. Naast cultuur en gastronomie zijn er ook nog de winkelstraatjes, de fiets- en wandelpaden en Château d’Ursel.

Omdat Villa Louise oorspronkelijk een vakantiehuis is gebruiken ze de dienst ontbijt aan huis. In de mooi gedecoreerde manden vind je een uitgebreid en gevarieerd ontbijt. De streekproducten geven nog een extra touch. Niki en Ankatrin hadden ook nog pannenkoekjes gebakken.

Gegevens van Villa Louise

Rue de la Haie Himbe 12
6940 Durbuy
Luxemburg
België

Telefoon: –
Website: www.villa-louise.be

Foto’s

Prijzen

[table id=29 /]
Periode 1: januari, februari, maart, november, december (behalve ondervermelde periodes)
Periode 2: krokusvakantie, april, mei, juni, september, oktober (behalve ondervermelde periodes)
Periode 3: paasvakantie, 1-meiweekend, hemelvaartweekend, pinksterweekend, juli, augustus, herfstvakantie, wapenstilstandweekend
Periode 4: de week van Kerstmis
Periode 5: de week van Nieuwjaar

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 56/75

1 reactie op “Villa Louise in Durbuy”

  1. We hebben gekeken naar 4 in 1 bed en we vonden het een zeer leuke maar vooral gezellige vakantiewoning, een woning waar we zeker onze vakantie in zouden willen doorbrengen! Doe zo voort meisjes en een dikke proficiat! Groetjes Inday & tante Linda❤

    Beantwoorden

Geef een reactie