B&B Riaflora in Santopétar

De laatste B&B van deze week ligt in het klein dorpje Santopétar, in de Spaanse heuvels. Hier baten Elvira en Peter B&B Riaflora uit. Het is gelegen op zo’n 30 minuten van de kust en het is nog niet overstelpt door het massatoerisme.
Elvira, die voordien werkte als teamchef in een grootkeuken, was de schwung in haar werk wat kwijt en koos samen met haar man Peter voor een leven zonder stress. Ze trokken een jaar geleden richting Spanje en verbouwden de charmante woning tot een B&B.
In de regio van Santopétar zijn er meer geiten en schapen dan mensen, als ‘sportieve’ natuurmens ben je dan ook koning te rijk in deze zonovergoten regio.

Riaflora beschikt over 4 typisch Spaans ingerichte kamers. Zoals Elvira zei: “Het is een slaapkamer waar alles aanwezig is.”
Op het domein kan je ook nog genieten van een zwembad en indrukwekkende vergezichten. Niet onbelangrijk is dat in kamer 1 en 2 huisdieren toegelaten zijn.

Als activiteit hadden Elvira en Peter een rondrit met de 4×4 in de regio voorzien. Een activiteit vol snelheid, spanning en avontuur. Als route gebruiken ze de opgedroogde rivierbedding en zo krijg je een unieke kijk op de mooie natuur van Santopétar.
Daarnaast zijn er ook tal van wandel- en mountainbikeroutes in de buurt.
Na de activiteit krijgen de gasten een diner voorgeschoteld gemaakt door de papa van Elvira, hij woont niet zo ver van Riaflora en kan zich uitleven als hobbykok.

Na een deugddoende nachtrust staat er een heerlijk ontbijt te wachten op de gasten. Alles is aanwezig, zoals charcuterie, zelfgemaakte confituren, gebakken spek, vers gebakken pistolets en boterkoeken en zelfs zelfgemaakt brood. Een uitstekend ontbijt dus!

Boek nu je verblijf bij Elvira en Peter.

Gegevens van B&B Riaflora

Calle El Castillo 8
04692 Santopétar
Taberno
Spanje

Telefoon: +34 693 74 14 19
Website: www.riaflora.es

Foto’s

Prijzen

[table id=82 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 9/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 59/75

Boek nu je verblijf bij Elvira en Peter.

Leave a Comment