Vakantiewoning Ijzerrust in Beveren aan de Ijzer

Deze week zijn we terug in België en vandaag trekken we richting de Westhoek. Aan de oevers van de Ijzer baat Maurice vakantiewoning Ijzerrust uit.
Het was oorspronkelijk de bedoeling om een B&B in Frankrijk of Spanje te beginnen, maar omdat zijn vrouw dat niet zag zitten kocht Maurice drie werkmanshuisjes. Deze verbouwde hij tot een vakantiewoning.

De streek van de westhoek is vooral gekent voor zijn fiets- en wandelroutes in het WOI landschap. Maar je kan er ook een bezoek brengen aan een oude brouwerij of de broekmolen. Het is ook een waar paradijs voor de natuurliefhebber.
De vakantiewoning beschikt over drie kamers en één badkamer. Niet alle gasten konden dit appreciëren, maar voor een vakantiewoning is dit toch normaal. Op het binnenkoertje kan je gebruik maken van een barbecue, daarnaast is er ook nog een sauna. Voor deze kindvriendelijke B&B is er ook een speelbos voorzien.
Samen met de gasten bracht Maurice een bezoek aan de oude brouwerij Feys. De brouwerij is opgekocht door een investeerder die er toch nog heel wat plannen mee heeft. Het is natuurlijk nog niet af, maar dit zal stapsgewijs gebeuren. Na een rondleiding kregen de gasten nog een streekbiertje aangeboden.

Normaal gezien geeft Maurice geen ontbijt, maar toch trok hij alle registers open om de gasten een lekker gezond ontbijt aan te bieden. Lekker vers fruitsap, verse fruitsla, veel streekproducten en een stukje brioche met rozijnen en chocolade.

Boek nu je verblijf bij Maurice.

Gegevens van Vakantiewoning Ijzerrust

KLeine St-Omaarsstraat 2
8691 Beveren aan de IJzer
West-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 496 12 14 44
Website: www.ijzerrust.be

Foto’s

Prijzen

[table id=84 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 55/75

Boek nu je verblijf bij Maurice.

Geef een reactie