BYD Lofts in Patong

In de tweede aflevering van de Thaise week gaan we op bezoek bij Nederlander Hans. Hij baat in Patong het gastenverblijf BYD Lofts uit. De 46! appartementen van BYD Lofts zijn uiterst luxueus en modern uitgerust. Iedere loft is uitgerust met een keuken, een eigen balkon/terras en zoveel meer. Kristel zei zelfs dat ze in het beste bed ooit had geslapen! Werkelijk alle luxe is aanwezig om een zorgeloos verblijf te hebben.

Het ontbijt is grandioos. Je vindt er alles voor een stevige start van de dag. Zelfs pannenkoeken en wafels kan je er terugvinden.

Boek nu uw verblijf bij Hans

Gegevens van deze B&B

BYD Lofts
5/28 Haad Patong
Patong Beach, Kathu
Phuket
076 343 024
Thailand

Telefoon: 076 343 024
Website: www.bydlofts.com

Foto’s

Prijzen

Bij Hans heb je de keuze uit 5 verschillende kamertypes.
Voor de Deluxe Suite betaal je voor 2 personen inclusief ontbijt zo’n 225 EUR per nacht.
Ga je liever voor een grotere kamer, dan kies je voor de Grand Deluxe Suite, deze kan je al boeken voor 290 EUR per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen.
Je kan de Grand Deluxe Suite ook uitbreiden met een Pool Access. Hiermee krijg je toegang tot het zwembad in het resort. Deze kamer kan je reserveren voor 370 EUR per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen.

Hans heeft ook nog 2 grotere appartementen of penthouses in de aanbieding.
Zo kan je voor 440 EUR per nacht met 4 personen overnachten in de 2 Bedroom Penthouse, je krijgt er zelfs nog ontbijt bij.
Wil je nog meer luxe voor 4 personen dan kan je de 2 Bedroom Grand Deluxe reserveren voor 495 EUR per nacht inclusief ontbijt.

Alle prijzen zijn berekent op basis van minimum 3 overnachtingen in de periode van 11 tot 14 januari 2016 (hoogseizoen in Thailand)

Met Vier in Bed resultaat

Niets dan positief bij de beoordeling van BYD Lofts. Op enkele puntjes na scoren ze uitstekend! Zo was de activiteit niet bij iedereen in de smaak gevallen en kon Kristel de spiegel naast het toilet niet zo goed verdragen. Ook had Wouter graag meer Thaise invloeden gezien in de kamer. Maar laten we stellen dat deze kleine minpuntjes verwaarloosbaar zijn en dat BYD Lofts een aanraders is voor iedereen.

Kamer: 14/15
Ontbijt: 15/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 67/75

Met deze uitstekende score kroonde Hans zich tot Weekwinnaar van de Thaise week in Met Vier in Bed.

Boek nu uw verblijf bij Hans

Geef een reactie