Guesthouse Say Cheese in Hua Hin

Vandaag gaan we op bezoek bij Nederlander Steef en zijn vrouw Namvan. Zij baten in het kuststadje Hua Hin guesthouse Say Cheese uit. In Say Cheese vind je 10 eenvoudig ingerichte kamers en een restaurant met typisch Nederlandse gerechten zoals broodje kroket.
De kamers hebben elk hun eigen ingerichte badkamer met douche, lavabo en toilet.
Hua Hin is bekend al koninklijke badstad doordat de koninklijke familie daar zijn buitenverblijf bouwde, alsook een een prachtig station.

Gegevens van deze B&B

Guesthouse Say Cheese
Tambon Hua Hin
Amphoe Hua Hin
Chang Wat Prachuap Khiri Khan
Thailand

Telefoon: +66(0)32 530 34 1
Website: www.saycheesehuahin.com

Foto’s

Prijzen

In guesthouse Say Cheese kan je kiezen tussen 2 soorten kamers.

Voor de Aircon Room betaal je voor 2 personen inclusief ontbijt tussen de 20 en 25 EUR (tussen 800 en 1000 THB) afhankelijk van welke periode je kiest.
Voor de Fan Room betaal je voor 2 personen inclusief ontbijt tussen de 15 en 24 EUR (tussen 600 en 900 THB), hier ook afhankelijk van de periode je kiest.

Voor zo’n 5 EUR of 200 THB kan je een extra bed in de kamer krijgen.

Met Vier in Bed resultaat

De kamer viel niet bij iedereen goed in de smaak, er ontbrak sfeer inrichting en decoratie.
Het ontbijt was geen hoogvlieger, maar het was wel allemaal in orde. Ook is er geen verspilling door het keuzeformulier, wat het ook weer een beetje sfeer bij de aankomst aan de ontbijttafel.
De activiteit was goed mede door de goede uitleg van Steef z’n mama.
Qua hygiene scoren Steef en Namvan niet zo goed. Saw kreeg een een aanval van haar allergie voor huisstofmijt. Er werd dan ook meteen een nieuwe matras in de kamer geïnstalleerd. Ook voor hans kon het veel beter. Enkel Christel en Dimitri vonden het proper want blijkbaar had de schoonmaakster daar beter haar best gedaan.

Kamer: 7/15
Ontbijt: 9/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 8/15
Gastvrijheid: 11/15

Totaal: 48/75

Leave a Comment