Château Valcreuse – Bij Caroline & Alexander

Château Valcreuse

schommel met Florence 2 KLEINCaroline en Alexander realiseerden een droom vlak bij de Loire vallei. Een droom die ze graag met u willen delen.

Al vanaf bij de aankomst voel je je thuis in de ongedwongen, persoonlijke sfeer. Met een verzorgt aperitief onder de oude beukenboom is de toon meteen gezet. Maar lekker niets doen aan het zwembad of een pastis bij de jeu de boules kan natuurlijk ook. Hun chefkok verrast u graag met een smakelijk diner van verse streekproducten.

Het is heerlijk genieten in het magnifieke kader met zicht op de wijngaard. We tafelen tot de avond valt met haar duizenden heldere sterren. Er gaat niets boven spontaan gewekt te worden door de zon en mooie natuurgeluiden.

Zeker na een verkwikkende nacht in één van onze vijf karaktervolle kasteelkamers. Stijlvol ingericht en met een zicht dat tot de verbeelding spreekt. Op het terras geniet je van een smakelijk en verzorgt ontbijt, het perfecte begin van een nieuwe vakantiedag. En dan is de keuze weer aan u. Wandel naar het markje in het dorp. Of bezoek de pittoreske plekjes in de omgeving. Vroeg of laat verwachten wij u hier want hier worden herinneringen gemaakt.

Gegevens van deze B&B

Château Valcreuse
Alexander Siera & Caroline Picqueur
Route de Lesigny
86270 La Roche Posay
Frankrijk

Telefoon: +33 549 20 24 85
Website: www.chateauvalcreuse.com

Foto’s

chateau-valcreuse-inKAMER 2

KAMER5 3 kamer 1 Afbeelding 101 Afbeelding 234(1)

Prijzen

Voor 2 personen betaal je tussen 155 en 210 EUR per nacht inclusief ontbijtbuffet. Let wel het verblijf is minimum 2 overnachtingen of u kan een supplement van 20 euro betalen indien u slechts één nacht verblijft.

Leave a Comment