De recensie van “Le Grand Cloire”

Dit is de recensie van B&B en camping Le Grand Cloire op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van de B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.

Kamer

7/15
Een onvoldoende voor de kamers. Vooral de lage score van Nicolette en Rob, die in de caravan sliepen, woog door. Ook de afwezigheid van een uitzicht en de kamer die nogal basic was, zijn de reden van lage punten. De gasten zouden ook graag hebben dat de gezamenlijke badkamer wordt opgesplitst.

Ontbijt

12/15
Weinig opmerkingen bij het goede ontbijt met een unieke ganzenomelet. Enkel het verse fruitsap werd gemist.

Activiteit

11/15
De activiteit was eigenlijk heel simpel: vissen. Daar staat deze streek bekent om. De één kon het smaken, de ander vond het niets. Toch een goede score voor de activiteit.

Hygiëne

9/15
De hygiëne in de bed and breakfast was zeer goed, alles was netjes. Rond het pand was het heel rommelig. Ook de caravan van Nicolette & Rob kon properder wel het bedlinnen was goed.

Gastvrijheid

10/15
Omdat Jan en Nadine nog niet zo lang bezig zijn met de B&B komen ze vrij verlegen en onzeker over. Het pianomoment was super. Uiteindelijk zijn het heel vriendelijke mensen, maar ze mogen wat meer op de voorgrond komen.

Totaal van 49/75

Geef een reactie