Chatododo in Villers-sur-Lesse

La Douce France laten we achter ons en we trekken terug richting België. Chatododo van Mathias en Tanja is gelegen in Villers-sur-Lesse, in de Belgische Ardennen. In de deelgemeente van Rochefort bevindt zich het historisch landhuis uit de jaren 1800. Sinds vorige zomer wordt de villa verhuurt als vakantiewoning, maar ze willen in de toekomst de overstap maken naar B&B. Dus eigelijk is is Met Vier in Bed hun test om te zien hoe ver ze al staan.

Volgens de bewoners van het dorp was de villa vroeger van Koning Leopold. Het huis was bestemd voor één van zijn minnaressen. Om het koninklijke verleden te linken met de kamers hebben ze elk een naam gekregen van één van de minnaressen van koning Leopold. Namelijk Charlotte, Arcadie en Louise. Het enige nadeel is dat er een gedeelde badkamer is voor twee van de drie kamers. De derde kamer heeft wel een eigen badkamer.

Terwijl Mathias zich in de keuken uitslooft om een heerlijk menu voor de gasten klaar te maken, gaat Tanja samen met hen naar de Grotten van Han. Een welbekende attractie in onze Belgische Ardennen, enkel voor de hollander van de bende Didier was het de eerste keer.

De koninklijke lijn wordt overal doorgetrokken, ’s Morgens staat er een royaal ontbijt te wachten! Croissant, chocoladekoeken, pistolets, … Alles om een lekker ontbijt te genieten. Enkel iets ambachtelijk of van de streek ontbreekt nog.

Gegevens van Chatododo

Rue du Charron 17
5580 Villers-sur-Lesse
Namen
België

Telefoon: +32 477 61 32 28
Website: www.chatododo.be

Foto’s

Prijzen

[table id=26 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 10/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 51/75

Leave a Comment