Château d’Aviette in Rancennes

De tweede week van Met Vier in Bed starten we in de Franse Ardennen. Het eerste logeeradres bevindt zich op zo’n vijf kilometer van de Belgische grens, maar is nog een onbekend stukje ‘douce France’. Aan de oevers van de maas baat Cindy samen met haar man het 17e-eeuwse kasteel Château d’Aviette uit.

Vroeger was de West-Vlaamse Cindy ingenieur bouwkunde in een bouwbedrijf, maar zo’n 2 jaar geleden besliste Cindy om het over een andere boeg te gooien. In haar Château d’Aviette ontvangt ze de gasten in één van de vijf authentieke kamers.
Op het 6 hectare groot domein zijn kinderen zeker welkom want ze beschikt over een speeltuin, jacuzzi, pingpongtafel en voetbalplein.
Het kasteel beschikt ook over een klein cafeetje waar je ’s avonds gezellig kan bijpraten met een glaasje.

Met een Bentley werden de gasten vervoerd naar ‘Fort de Charlemont’, gebouwd door Keizer Karel. De gids, Jan, gaf een mooie uiteenzetting. Het bezoek paste dan ook perfect bij de sfeer van de B&B. Als afsluiter speelden ze nog een spelletje Roulette.

In de ochtend zorgt een uitgenodigde tafel dat de gasten goedgezind wakker kunnen worden. Een lekker gezond ontbijt, met verse fruitsalade, vers fruitsap, zelfgemaakte confituur met producten uit de eigen tuin. Conclusie, een lekker uitgebreid ontbijt.

Fera ce que voudra – Doe wat je graag zou doen

Boek nu je verblijf bij Cindy.

Gegevens van Château d’Aviette

Chemin de l’Aviette
08600 Rancennes (Givet)
Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine
Frankrijk

Telefoon: +32 478 53 97 02
Website: www.aviette.eu

Foto’s

Prijzen

[table id=25 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 11/15

Totaal: 56/75

Boek nu je verblijf bij Cindy.

Leave a Comment