De recensie van ‘Bed and Beyond’

Dit is de recensie van B&B Bed and Beyond op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van een B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.
Boek nu je verblijf bij Elke en Bert.

Kamer

10/15
In deze luxueuze kamers heb je het comfort van een 5-sterren B&B, alleen de lichten doven voor het slapen gaan is te gecompliceerd. Bart en Nadine van B&B Au Pont d’Arcole vonden dan weer dat door de ligging van het bed er te weinig privacy was. Ook de kraan stond te ver van de douchekop volgens Bart.

Ontbijt

13/15
Met deze uitmuntende score zijn Elke en Bert zeer tevreden. Iedere morgen zorgen zij voor een lekker vers en gevarieerd ontbijt. Vooral het eitje was heel bijzonder door de speciale kruiden. De enige opmerking was dat het fruitsap half vers en half bric was.

Activiteit

9/15
Als activiteit hadden Elke en Bert gekozen voor het voederen van dieren in een opvangcentrum bij hen in de buurt. De andere B&B uitbaters vonden het jammer dat de streek niet verkent werd, niet tegenstaande dat het een leuk initiatief is. Opnieuw Bart en Nadine vonden het jammer dat ze hun wellness niet gepromoot hadden en gaven slechts 2 punten.

Hygiëne

11/15
Hier waren de meningen verschillend, de een vond de kamer kraaknet, de andere had dan een (denkbeeldig) stofweb gevonden. Nadine vond dat weer dat er nog een extra beschermhoes over de hoofdkussens moesten.

Gastvrijheid

13/15
Hoe kan het ook anders dat dit Limburgs koppel hoog scoort voor gastvrijheid. Met reacties zoals, een rustig, relax, vriendelijk en tof koppel kan je niet anders dan tevreden zijn. Éen koppel miste het gevoel van thuis bij mensen logeren.

Totaal van 56/75

Met een totale score van 56 op 75 kunnen Elke en Bert van Bed and Beyond zeer tevreden zijn. Het zal voor Kristel en Marianne zeker niet de laatste keer zijn dat ze langskomen, ook voor Jan en Bertrand is het voor herhaling vatbaar. Uiteindelijk vonden Bart en Nadine het een aangenaam verblijf maar was het volgens hen te veel een hotel.

Boek nu je verblijf bij Elke en Bert.

Leave a Comment