De Libellen van Waaroost – Bij Kristel en Marianne

De Libellen van Waaroost

thumb_img_0766-800_copy_7

Kristel en Marianne baten B&B De Libellen van Waaroost uit een charmant landhuis gelegen in het Waaroostpark te Waardamme (Oostkamp).

Ze beschikken over 3 kamers die voorzien zijn van het modernste comfort, zonder daarbij te raken aan de landelijke stijl.  Met een ondergrondse hamman kan je dit een unieke B&B noemen.

Om de Bed and Breakfast kracht bij te zetten wordt er enkel gewerkt met professionelen die top zijn in hun vak. Zo verzorgen Kristel en Jalel (20 jaar ervaring) alle wellness- en massagegebeuren.

Boek nu je verblijf bij Kristel en Marianne.

Gegevens van deze B&B

Marianne Van Gheluwe & Kristel Lauwers
Woestendreef 9
8020 Oostkamp

Telefoon: +32 489 73 89 89
Website: www.delibellenvanwaaroost.be

Kamers

Suite 1: Room With a View

img_6891-800_copy_2

Suite 2: Standard Suite

img_6905-800

Suite 3: Grand Suite

1

Faciliteiten

img_7382-800_copy_1Wellness met jetstreambad, sauna, stoombad, verwarmd binnenzwembad, sauna, dubbele inloopdouche en een buitentuintje met jacuzzi. Verder is er een rustruimte, handdoeken, fruit, frisdranken, koffie en/of koffie beschikbaar.
Max 4 personen per sessie van 2 of 3 uur.

Ook voor een ontspannende massage kan je terecht bij De Libellen van Waaroost. De massages worden verzorgd door professionelen met jaren ervaring. Je hebt steeds de keuze uit een vrouwelijke of mannelijke masseur.

Prijzen

Voor 2 personen in de Standard Suite is het 119 EUR per nacht inclusief ontbijt. Voor de Room with a View of de Grand Suite in De Libellen van Waaroost betaal je voor 2 personen 149 EUR per nacht inclusief ontbijt.

De prijzen voor de wellness variëren tussen 80 en 150 EUR en een ontspannende massage krijg je al vanaf 45 EUR per persoon voor 30 minuten.

Boek nu je verblijf bij Kristel en Marianne.

Leave a Comment