De recensie van “De Libellen van Waaroost”

Dit is de recensie van B&B De Libellen van Waaroost op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van de B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.

Boek nu je verblijf bij Kristel en Marianne.

Kamer

12/15
Een goede score voor de unieke kamers van B&B De Libellen van Waaroost. Sommige koppels vonden dat er meer uniformiteit en een strakker design in de kamer mocht zijn, maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Het geluid van de ventilatie in de badkamer was storend, maar door het licht in de badkamer uit te doen is dit meteen opgelost.

Ontbijt

11/15
Het ontbijt werd in tegenstelling tot de andere B&B’s geserveerd op de kamer. Kristel en Marianne geven een stijlvol ontbijt die mooi gepresenteerd is. De grootste struikelblok was de koffie. Ieder koppel had liever een verse kop koffie gehad in plaats van een Senseo. Ook de portie fruit, confituur en choco was aan de kleine kant.

Activiteit

8/15
De laagste score van allemaal! De yogales was niet toegankelijk genoeg voor iedereen, sommige hadden liever het prachtige domein verkent. De yogales waar je op zoek gaat naar innerlijke rust past wel volledig in het concept van deze B&B.

Hygiëne

13/15
Een grote pluim voor de mensen die de kamers in deze bed and breakfast poetsen. Enkel de rioolgeur in de kamer van Elke en Bert gooide roet in het eten.

Gastvrijheid

14/15
Niet tegenstaande dat Bart te veel een hotelgevoel had scoren Kristel en Marianne uitmuntend. De andere gasten kregen meteen een gevoel van innerlijke rust, het zat onmiddellijk goed.

Totaal van 58/75

De algemene indruk van deze bed and breakfast is top! Prachtige ruime kamers in een landhuis op een prachtig domein. Samen met tal van faciliteiten zoals de wellness en massage is dit een B&B waar je wordt ondergedompeld in luxe en rust. Het zal dan ook niet lang duren tot Jan en Bertrand terug zullen komen!

Boek nu je verblijf bij Kristel en Marianne.

Leave a Comment