De recensie van “Het Zonnehuis”

Dit is de recensie van B&B Het Zonnehuis op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van de B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.

Boek nu je verblijf bij Jan en Bertrand.

Kamer

12/15
De Engelse stijl werd door iedereen geapprecieerd. Enkel Bart vond dat het te bombastisch was. De anderen voelden zich precies in een film. Bert had het gevoel dat hij terug bij zijn oma was.

Ontbijt

14/15
Het ontbijt vond iedereen perfect. Enkel Bart vond dat het te British was. Zij hadden liever iets anders gehad dan het appelsap of de pompelmoes. Het gebruik van authentieke producten en een echte engelse butler scoorden hoog!

Activiteit

14/15
Als activiteit gingen Jan en Bertrand naar het strand. Het was de bedoeling om een fort te bouwen en de vlag het langst laten staan in de opkomende zee. De gasten voelden zich terug kind en vonden het heel gemakkelijk uitgedrukt TOP.

Hygiëne

14/15
De enige opmerking dat Bart kon vinden was een vuile WC-borstel. Voor de rest waren de kamers spic & span.

Gastvrijheid

14/15
Ook hier was er uniformiteit in het geven van punten. Met opmerking zoals het gevoel van een Lord en een Lady, toffe gasten, chapeau en blijkbaar bestaat perfect echt, kunnen Jan en Bertrand zich zeker gelukkig voelen.

Totaal van 68/75

Met deze score winnen Jan en Bertrand deze week van Met Vier in Bed.

Boek nu je verblijf bij Jan en Bertrand.

Leave a Comment