Finca Corasol in Alhaurín el Grande

Deze week trekken we richting Spanje. Onder de Spaanse zon in Andalusia en op een uurtje van Malaga baten Veerle en Bert zorg-B&B Finca Corasol uit.
Veerle en Bert houden van reizen en hadden beide een job als verpleegkundige. Ze combineren hun passie en job in hun B&B aangepast voor mensen met een beperking.
Finca Corasol zorgt ervoor dat de partner of gezinslid eens echt op vakantie kunnen gaan en de zorgen kunnen laten vallen.


Deze B&B is bijna uniek in zijn soort. Je kan er terecht voor een ontspannende vakantie. Letterlijk zonder zorgen op reis.
Finca Corasol beschikt ook over een zwembad met zwembadlift.

Momenteel beschikt de B&B over vier kamers waarvan er momenteel drie volledig aangepast zijn voor mensen met een beperking. Weet wel dat je niet in een 2de ziekenhuis terecht komt. Je kan er gerust ook overnachten zonder beperking.
De kamers zijn ook ruim en licht ingericht. Elke kamer beschik ook over een ruime badkamer, ook aangepast voor mensen met een beperking.

Veerle nam haar gasten mee naar het rolstoeltoegankelijk strand om er een spelletje Kubb te spelen. De gasten leerden elkaar beter kennen op een leuke manier. Na de activiteit konden de gasten genieten van een heerlijke tapas klaargemaakt door Bert.

’s Morgens staat er een mooi gedekte tafel op de gasten te wachten. Op tafel staat enkel hetgeen klaar die niet gekoeld moet zijn, de rest staat binnen om niet te sneuvelen onder de Spaanse zon. In de appelsienenstreek krijgen de gasten natuurlijk een lekker vers geperst fruitsapje en een vers bereide fruitsla. Daarnaast zijn ook regionale en zelfgemaakte producten aanwezig.
Bert zorgt ook dat er iedere dag een extraatje bij het ontbijt is, vandaag was dit een smoothie van mango en munt.

Gegevens van Finca Corasol

Las Lomas P210
29120 Alhaurin el Grande
Malaga
Spanje

Telefoon: +32 477 23 90 28
Website: www.fincacorasol.be

Foto’s

Prijzen

[table id=79 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 63/75

Leave a Comment