Hotel Koeckhofs in Hamont-Achel

Vandaag trekken we richting het uiterste noorden van de provincie Limburg. Op het gezellige dorpsplein van het bosrijke Hamont-Achel vinden we Hotel-Restaurant Koeckhofs, de zaak van Inge en Mark.
Het is sinds 43 jaar een familiebedrijf en Inge en Mark zijn de 2e generatie. Ookal volgden ze beiden hotelschool, het vooral Inge die zich bezig houd van met administratieve kant en Mark die zich volledig op het culinaire gesmeten heeft.
Hoewel we op bezoek gaan naar een 4-sterrenhotel mikken Inge en Mark toch naar een persoonlijke en familiale ontvangst en sfeer.


In de streek van Hamont-Achel kan zowel de sportieve natuurmens als de cultuurmens. Je kan er genieten van de vele historische gebouwen, alsook je hart ophalen op één van de vele terrasjes.

Het restaurant biedt plaats aan 50 personen. Je kan er heerlijk dineren, want ze kregen zelfs 14/20 in Gault&Millau. Het hotel beschikt over 16 ruime kamers waarvan één junior suite. Alle kamers beschikken over airco, een tv, wifi en de meesten hebben ook een ligbad.

Als activiteit hebben Inge en Mark voor de oude Vlaamse volkssport krulbollen gekozen. Samen met een Achel-trappist en een stukje van de Achelse kaas namen de gasten deel aan de leuke activiteit die niet lastig is, maar toch sportief.

’s Morgens staat een uitnodigend ontbijtbuffet met tal van streek- en huisgemaakte producten. Je kan de dag starten met verschillende soorten brood en boterkoeken. Daarnaast is vlees, kaas, vers fruit en zoveel meer te kiezen. Proef zeker de huisgerookte zalm gemarineerd met Hasseltse jenever, blijkbaar een aanrader!

Boek nu je verblijf bij Mark en Inge.

Gegevens van Hotel Koeckhofs

Michielsplein 4
3930 Achel
Limburg
België

Telefoon: +32 11 64 31 81
Website: www.koeckhofs.be

Foto’s

Prijzen

[table id=78 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 64/75

Boek nu je verblijf bij Mark en Inge.

Leave a Comment