De recensie van ‘Au Pont d’Arcole’

Dit is de recensie van B&B Au Pont d’Arcole op basis van de bezoeken van de andere bed and breakfast uitbaters. Er wordt beoordeeld op de 5 belangrijkste punten van de B&B. De kamer, het ontbijt, de activiteit, de hygiëne en de gastvrijheid.

Boek nu je verblijf bij Bart en Nadine.

Kamer

9/15
De laagste score van het rapport is de score van de kamer. Niet tegenstaande dat het ruime kamers zijn is er een kleine kleerkast aanwezig en ontbreekt er een koffiezet. Een deur in plaats van een gordijn als scheiding met de badkamer had beter geweest.

Ontbijt

12/15
Het ontbijt was zeer uitgebreid met ambachtelijke en verse producten. Wat vooral opviel waren de grote porties fruit. Het koppel van bed and breakfast Bed and Beyond, vonden de overvloed aan vers fruit spijtig omdat er dan ook veel wordt weggegooid.

Activiteit

11/15
Als activiteit stond een bezoek aan de ambachtelijke ijzersmid op het programma. Met een kar aan de tractor werden de koppels naar de ijzersmid vervoert. Op deze originele manier leer je de prachtige streek kennen. Bij de smid hadden ze wel graag zelf eens gevoeld wat het is om heet ijzer te smeden. Op het einde van het bezoek kregen ze nog een mooie attentie.

Hygiëne

11/15
Op het punt van hygiëne in ‘Au Pont d’Arcole’ waren de meningen verschillend. Éen koppel vond het kraaknet en gaven dan ook de maximumscore. De anderen vonden de  doucheproducten die nadien aangevuld werden onhygiënisch en dat er een onfrisse geur in de kamer hing.

Gastvrijheid

12/15
Dit is het punt waar B&B Au Pont d’Arcole wilde scoren en dat deden ze ook meteen. Met reacties als een leuk en vriendelijk onthaal en een thuisgevoel kunnen Bart en Nadine heel tevreden zijn!

Totaal van 55/75

Boek nu je verblijf bij Bart en Nadine.

Geef een reactie