Het Vuchterhof in Vucht

We trekken vandaag naar Vucht, een deelgemeente van Maasmechelen. Daar vinden we B&B Het Vuchterhof, het is een oude vierkantshoeve waar Lutgarde en dochter Karen drie ruime gastenkamers uitbaten. De kamers stralen een landelijke karakter uit. Tijdens de renovatie van de hoeve hebben ze de zo veel mogelijk de natuurlijke elementen bewaard, zo zijn de deuren en vloeren nog de originele vloeren.

In het Vuchterhof kom je terecht in een echte B&B want het hele gezin werkt mee. Lutgarde is de gastvrouw, dochter Karen helpt haar mama met het uitbaten van de B&B, dochter Laura helpt bij het koken en de papa is klusjesman van dienst. Ook Het Vuchterhof is net zoals B&B Altijd Genieten aangepast voor mindervaliden.


Boek nu uw verblijf bij Lutgarde en Karen

Gegevens van deze B&B

Het Vuchterhof
Steegstraat 17
3630 Maasmechelen

Telefoon: +32 (0) 499 39 42 48
Website: –

Foto’s

Prijzen

Voor een kamer met ontbijt betaal je met 2 personen 90EUR per nacht. Ga je net zoals Giovani alleen naar het Vuchterhof dan betaal je 67,50EUR per nacht inclusief ontbijt.

Met Vier in Bed resultaat

B&B Het Vuchterhof viel bij alle gasten goed in de smaak. Lutgarde en Karen kregen enkele goede tips, zoals koffie op de tafel bij het ontbijt, raampje in de kamer blinderen en meer gezelligheid in de kamer steken bij Hank en Anja.

Kamer: 10/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 14/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 63/75

Boek nu uw verblijf bij Lutgarde en Karen

Geef een reactie