Vous lé Vous in Wimmertingen

We zijn vandaag op bezoek bij Giovani, de altijd welgezinde kok en B&B-uitbater van Vous Lé Vous. In Wimmertingen, nabij Hasselt kan  je overnachten in één van de vijf gastenkamers. Naast de gastenkamers geeft Giovani nogmaals het beste van zichzelf in zijn gelijknamige sterrenrestaurant. In zijn restaurant kiest hij resoluut voor regionale producten met een voorliefde voor groenten (uit eigen moestuin).


Boek nu je verblijf bij Giovani.

Gegevens van deze B&B

Vous lé Vous
Wimmertingenstraat 76
3501 Wimmertingen (Hasselt)

Telefoon: +32 (0) 11 74 81 85
Website: www.vouslevous.be

Foto’s

Prijzen

Giovani geeft zijn gasten keuze uit 3 kamertypes.
Voor een standaardkamer betaal je tijdens de week 100 euro voor 2 personen inclusief ontbijt. Tijdens het weekend en op feestdagen betaal je 120 euro.
De suite kost tijdens de week 110 euro, tijdens het weekend en op feestdagen betaal je 140 euro voor 2 personen inclusief ontbijt.
In de Vanille Suite kan je tijdens de week al overnachten met 2 personen voor 140 euro, tijdens weekends en feestdagen betaal je 170 euro natuurlijk inclusief ontbijt.
Dit zijn de gegevens van de website. Tijdens de uitzending was de prijs 95 euro. Waarschijnlijk werd er al een prijsverhoging doorgevoerd.

Met Vier in Bed resultaat

Alles viel in de smaak van de gasten. Dit zorgt dan ook voor een uitmuntend resultaat!

Kamer: 15/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 15/15

Totaal: 70/75
Boek nu je verblijf bij Giovani.

Met deze score werd Vous Lé Vous Weekwinnaar van Met Vier in Bed!

2 thoughts on “Vous lé Vous in Wimmertingen”

  1. Puur genieten!Top Gastronomie met een persoonlijke toets!prachtige kamers! Top locatie als uitvalsbasis voor een fietsvakanties! Een topchef ,een heel lieve man met gouden handen in zijn keuken, reeds vijf jaar is dit voor ons een culinaire vakantie waar we steeds ontspannen en culinair voldaan naar huis terug keren
    Freddy en An uit Wetteren

    Beantwoorden
  2. Giovani is een schilder die zijn creaties met 2 paletten ontwerpt….namelijk één pallet met de verschillende kleuren en één met geuren en smaken ! En zijn atelier-medewerkers presenteren die alles op vriendelijke en attentvolle wijze ! Wij hebben genoten van ons 2-daags verblijf en dit is zeker voor herhaling vatbaar ! Een echte culinaire aanrader !
    Luc en Rita De Brandt-Schiepers uit Denderleeuw

    Beantwoorden

Leave a Comment