Hove St. Paul in Lummen

De laatste B&B van deze week is die van Laurette en Wim. In Lummen, nabij het Schulensmeer, is Hove St. Paul. Een prachtig gerenoveerde 17de eeuwse boerderij waar vroeger een sterrenrestaurant van de familie Robyns was gevestigd. Vroeger was Wim verzekeringsmakelaar, maar maakte de beste keuze ooit en realiseert zo zijn droom.

Tijdens de renovatie van de hoeve trapte Wim in glas en liep op die manier Gangreen op. Om zijn leven te redden werd zijn been geamputeerd, maar dit houd Wim zeker niet tegen om zijn droom te realiseren. Zijn passie voor koken werd al snel duidelijk, de gasten worden dan ook culinair verwend met een heerlijk diner.

De B&B omvat drie kamers waarvan één appartement. Het authentieke uiterlijk is volledig doorgetrokken naar het interieur met alle faciliteiten. Voor Laurette is de tuinkamer haar favoriete kamer omdat je er rechtstreeks toegang hebt tot de tuin. Één van de kamers is ook volledig aangepast voor rolstoelgebruikers.

Genieten van de natuur is zeker geen probleem nabij het Schulensmeer, een rustplaats voor trekkende vogels. Je kan er heerlijk tot rust komen op het terras met uitzicht op het meer.

’s Morgens schuift iedereen aan tafel in de ‘gezellige’ keuken van Wim. Met veel passie geeft Laurette een uitgebreide uitleg over het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. Terwijl maakt Wim voor zijn gasten een lekker eitje.

Boek nu je verblijf bij Laurette en Wim.

Gegevens van Hove St. Paul

Rekhovenstraat 20
3560 Lummen
Limburg
België

Telefoon: +32 487 34 06 53
Website: www.hovestpaul.be

Foto’s

Prijzen

[table id=33 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 11/15

Totaal: 56/75

Boek nu je verblijf bij Laurette en Wim.

1 reactie op “Hove St. Paul in Lummen”

  1. Geachte….
    Ik ben maandag in u prachtige zaak geweest,ivm de opname van fact Deckers
    Ik ben een een kanker patiënte,die bij de opnames aanwezig was,ik wil u bedanken, voor dat we u mochten zijn,voor de opnames
    Ik heb er echt van genoten,en hoop binnenkort voor een weekend terug te kunnen komen

    Beantwoorden

Geef een reactie