Epicerie de Marie in Dessel

Deze week starten we in Dessel, langs het Kempisch kanaal ligt Vakantiewoning Epicerie de Marie van Lisiane en Dirk. Het is een charmante woning die bijna honderd jaar in de familie van Lisiane is. Sinds drie jaar doet de oude kruidenierswinkel van de groottante van Lisiane dienst al vakantiewoning.

Door de drie kamers en twee badkamers is de vakantiewoning voorzien voor tien gasten. De ruime kamers zijn authentiek ingericht. Met de groene omgeving en het kanaal voor de deur is Epicerie de Marie de perfecte basis voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

Een boottocht op het kanaal en de ‘zware’ beklimming van een 37 meter hoge uitkijktoren met uitzicht op de Kempense meren vormden samen een uitstekende activiteit. Perfect om de Kempense streek te leren kennen.

Het ontbijt in een vakantiewoning is normaal zelf te bereiden, maar het is ook mogelijk om een uitgebreid ontbijt te nuttigen in het bruine cafeetje naast de deur. Als extra had Lisiane de confituren zelf confituur gemaakt. Daarnaast was alles voorzien om de dag goed te starten.

Gegevens van Epicerie de Marie

Schans 14
2480 Dessel
Antwerpen
België

Telefoon: +32 497 47 67 74
Website: www.epiceriedemarie.be

Foto’s

Prijzen

[table id=34 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 9/15
Activiteit: 15/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 58/75

Geef een reactie