B&B Ikejime Chez Pierrot in Lissewege

We trekken het nieuwe seizoen op gang in Lissewege. Bij niemand minder dan Papa Chico, die na een televisiecarrière en een restaurantuitbating nu een B&B uitbaat. Natuurlijk is Papa Chico geen verleden tijd, je kan nog steeds van zijn kunsten genieten.
Ikejime Chez Pierrot beschikt over 5 kamers met elk hun eigen thema. De gasten overnachtten in de Michael Jackson-kamer met bubbelbad, de Balinese kamer en de Elviskamer.
Lissewege behoort tot één van de mooiste dorpen van Vlaanderen. Daarnaast beschikt het over een zeer grote en mooie kerk met een zaal waar meer dan 150 beelden van Heiligen staan. Papa Chico en Vitamientje namen hun gasten mee voor een stukje cultuur, een heerlijke wandeling en als afsluiter een workshop kunst zonder verfborstel. Na mooi gevulde dag gingen de gasten samen iets eten in één van de gastronomische restaurants die Lissewege rijk is.
’s Morgens staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt te wachten. De gasten kunnen genieten van een ruim assortiment charcuterie, verse confituren, vers fruitsap, verse pistolets en zelfs verse pannenkoeken.

Gegevens van Ikejime Chez Pierrot

Foto's

Prijzen

[table id=95 /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 63/75

1 reactie op “B&B Ikejime Chez Pierrot in Lissewege”

  1. We hebben gezellig en rustig geslapen, maar het ontbijt voor 15 euro was super duur. Allemaal witte producten van Colruyt, zeker geen eerlijke prijs

    Beantwoorden

Geef een reactie