B&B Droomboot in Oudenburg

Na een korte pauze door de Rode Duivels kunnen we verder met de 2de B&B van deze week en het is een meteen een uitzonderlijke B&B. We zijn op bezoek bij Lorenzo en Peter op Le Fabuleux Destin, in B&B Droomboot. Gelegen in de rust van het mooiste stukje polder.
Le Fabuleux Destin een omgebouwd vrachtschip uit 1964, deze drijvende B&B beschikt over 4 strak ingerichte kamers. Ondanks dat je op een boot zit heb je alle luxe en comfort die je kan verwachten zoals in iedere B&B. Je kan op dit binnenschip ook genieten van een heerlijke plons in het zwembad, voorzien van tegenstroom.
De B&B is gelegen vlakbij het historisch sluizencomplex van Plassendale. Je kan ook een bezoek brengen aan de gerenoveerde 17e eeuwse abdijhoeve of een heerlijke wandeling maken in het natuurdomein de hoge dijken. Lorenzo en Peter namen hun gasten mee naar het RAM, het Romeins archeologisch museum in Oudenburg, de gids staan hen in gepaste kledij op te wachten.
Het ontbijt wordt geserveerd aan een mooi gedecoreerde en gedekte tafel. Je kan genieten van verse boterkoeken, pistolets met een koffie, thee, chocomelk,… De gasten krijgen ook nog vers fruitsap, Griekse yoghurt en een smoothie aangeboden, gevolgd door 3 warme hapjes. Je kan dus goed gevuld aan je dag beginnen.

Gegevens van B&B Droomboot

Foto's

Prijzen

[table id=98 /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 58/75

Geef een reactie