Met Vier in Bed 2016

Maandag 13 juni is het weer zo ver, dan start het zevende seizoen van Met Vier in Bed 2016. Voel je opnieuw helemaal met vakantie bij de duo’s die we gaan bezoeken. Iedere week gaan we op zoek naar een weekwinnaar die het best scoorde voor de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid, de hygiëne en de activiteit. De meeste bedjes geven toegang tot de Met Vier in Bed-trofee.

In het zevende seizoen bezoeken we de beste B&B’s in binnen- en buitenland. Aftrappen doen we in Vlaanderen met Bootel Ahoi van Stefan en Jan, daarna trekken we naar B&B Arck van Nele en Bas, als voorlaatste ontdekken we Baron’s House van Dirk en Marleen en afsluiten doen we in B&B Het Agnetenklooster van Patricia.

Wij zijn alvast klaar voor een nieuw seizoen van Met Vier in Bed 2016, zorg dat je er bij bent, op 13 juni om 21.15 bij VTM.

2 thoughts on “Met Vier in Bed 2016”

 1. Vraag mij af of de mensen van vandaag nog wel met iets tevreden zijn ??? b&b met alles er op en er aan en toch nog de hersenen pijnigen om toch maar negatieve punten te kunnen vinden.Ze zouden voor hun straf eens een week-end naar het landelijke Roemenie moeten gestuurd worden!
  Foei mensen!zulke hoogmoed!!!

  Beantwoorden
 2. Vind het allemaal te overrroepen.

  Het concept B&B is dikwijls helemaal niet ter orde. Mij lijkt het wel een race om de meest luxueuze en dure verblijven.

  zou dit absomuut niet willen klasseren onderB1B’s, maar ‘gastenvervlijven.

  Welness, hamman, massage en als ie poespas horen daar niet bij, en dan die uit de pan springende prijzen.

  Kijk ernaar als enterntainment, maar er is weinig of niets waar ik zou willen vertoeven

  sorry, het is TE !!

  Beantwoorden

Leave a Comment