Vakantiewoning De Driehoekshoeve in Kasterlee

Deze week starten we in Kasterlee, daar baten Kris en Els Vakantiewoning De Driehoekshoeve. Ze waren naast hun landbouwbedrijf op zoek naar wat extra sociaal contact. Dus ze kochten een vervallen hoeve in de buurt van hun landbouwbedrijf en renoveerden die met kwalitatieve en duurzame materialen. Het werd een moderne vakantiewoning in landelijke stijl.
De Driehoekshoeve beschikt over 8 slaapkamers met elk hun eigen douche en lavabo. Er kunnen tot 32 personen verblijven in de hoeve, ideaal voor meetings en seminaries. Achter de hoeve ligt er een grote tuin met allerhande voorzieningen voor de kinderen. Binnen is er ook een biljarttafel en tafelvoetbal.
Kris en Els wilden hun gasten graag wat bijbrengen over het vroegere boerenleven in de Kempen. In samenwerking met de Heemkundige Kring van Kasterlee kregen de gasten een rondleiding op het heemerf. Het was een leerrijke namiddag en eenmaal opnieuw aangekomen in de vakantiehoeve was de vaste traiteur al aan het koken voor de gasten.
Naast het boerenleven in Kasterlee kan je ook nog genieten van vijf uitgestrekte natuurgebieden. Breng zeker een bezoekje aan de kabouterberg en de slapende reus!
We zitten natuurlijk in een vakantiewoning, dus wordt er normaal geen ontbijt voorzien voor de gasten. Het kan natuurlijk wel aangevraagd worden en dan kan je genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Hiervoor werken ze opnieuw samen met dezelfde traiteur als bij het avondeten. Hij voorziet de gasten van een ruim assortiment brood, charcuterie, vers fruit daarnaast is er ook nog spek met eitjes. Heerlijk uitbreid om je dag goed te starten!

Gegevens van Driehoekshoeve

Foto's

Prijzen

[table id=99 /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 66/75

Geef een reactie