B&B La Rozerie in Anzegem

We sluiten deze week af tussen Leie en Schelde, in het landelijke Anzegem. Daar runt Martine samen met haar medewerkster Marianne 4-sterren B&B ‘La Rozerie’. Martine kan haar passie voor rozen volledig kwijt in de mooie tuin. Dit komt ook volledig terug in de gastenkamers.
La Rozerie beschikt over 5 ruime kamers waarvan twee zorgkamers. Alle kamers zijn genoemd en gekleurd volgens een soort roos die je in de tuin kan terugvinden. De zorgkamer is gekoppeld aan apotheker, huisdokter, kinesist en een verplegingspost van Waregem. Zelfs een noodbel is voorzien met 24h-permanentie.
In het landelijke Heuvelland te midden de bossen, beken en weiden had Martine een koetsrit voorzien. Ze hielden nog eens halt bij de strohoeve, de stoeterij van ondernemer en paardenliefhebber Willy Naessens. Daar kregen de gasten nog de kans om op een crosskoets een ritje te maken, een spectaculaire activiteit.
’s Morgens staat er een royale ontbijttafel klaar. Je vindt er echt alles, streekproducten zoals Anzegemse koekjes en paté. Natuurlijk kan zelfgemaakte rozenconfituur niet ontbreken.
Daarnaast kan je nog kiezen voor kaas, vlees, vis, smeerbaar, vast, fruit, … En dan komt Martine ook nog met verse broodpudding. Hier ga je dus echt niet met honger van tafel!

Gegevens van La Rozerie

Foto's

Prijzen

[table id=97 /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 56/75

Leave a Comment