Villa Benina in Tisno

Het derde logeeradres van deze Kroatische week vinden we aan de Dalmatische kust. De zee ligt er vol van de idyllische eilandjes en op één van die eilandjes ligt het dorpje Tisno. Daar vinden we Villa Benina, de trots en vervulde levensdroom van Nederlanders Ben en Ine. Een vakantiehuis met vier appartementen en een prachtig uitzicht!

Tisno is de perfecte uitvalbasis voor watersport- en natuurliefhebbers. Je zit vlak bij de zee en op zo’n 30km van de wereldberoemde watervallen van Krka.
Omdat je in Villa Benina zelf moet koken is het handig dat er in de buurt een bakker, slager en supermarkt aanwezig is.

De appartementen zijn ruim (van 70 tot 140m²) en luxueus ingericht. Elk voorzien van een ingerichte keuken en verzorgde badkamer. Ook is ieder appartement voorzien van een balkon die uitkijkt op de zee. Op het gezamenlijke terras vind je nog een Tikibar en een jacuzzi voor 6 personen. Het grote voordeel is ook dat de villa voorzien is van een privé parking.

In Kroatië kan je niet anders dan van de prachtige natuur genieten. Een stevige wandeling naar het hoogste punt van Tisno. Met als resultaat een fenomenaal zicht op de verschillende onbewoonde eilandjes in de Dalmatische zee.

Over het ontbijt kunnen we natuurlijk niet veel zeggen omdat Ben en Ine normaal geen ontbijt aanbieden. Toch stond er een streekgebonden ontbijt op tafel met kaas en vlees.

Gegevens van Villa Benina

Put Jazine 12
22240 Tisno
Šibenik-Knin
Kroatië

Telefoon: +31 6 542 106 59
Website: www.villabenina.com

Foto’s

Prijzen

[table id=45 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 9/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 56/75

Geef een reactie