B&B Nostromo in Funtana

Vandaag trekken we opnieuw richting het schiereiland Istrië. In Funtana vinden we B&B Nostromo van ondernemer Franky. Een kwaliteitsvolle B&B in het charmante dorpje aan de Adriatische kust. In België is Franky zaakvoerder van een parketbedrijf, centrale verwarmingbedrijf en een interieurbedrijf. Hij kocht het pand toen hij het tegenkwam op vakantie en samen met manusje-van-alles Jaro verbouwde hij het pand tot een B&B.
baas en werknemer maar meer vrienden

In Funtana, een voormalig vissersdorpje geniet je van een mild klimaat en heldere zee. Naast de prachtige kustlijn en zoetwaterbronnen kan je ook je energie kwijt in een pretpark.

B&B Nostromo biedt zeven kamers elk in een andere themakleur (groen, blauw, zwart, rood, oranje, paarse en geel). De kamers zijn voorzien van uitstekende bedden en voorzien van kwaliteitsvolle Belgische producten. Ook kan je er van de Belgische radio, tv en (natuurlijk) bieren genieten.

Franky koos om samen met zijn gasten een rondrit met de scooter te maken, waarna ze werden gezegend door een lokale priester. Na de rondrit wachtte Jaro hen op met heerlijke tapas en een geweldige BBQ vergezeld van een akoestisch duo.

’s Morgens stuit je in de ontbijtruimte op een geweldig ontbijtbuffet met zelfgemaakt brood, zelfgemaakte confituur, vers fruitsap en verse fruitsalade. Daarnaast kan je nog kiezen voor verse ei-bereidingen. Een perfect ontbijt om de dag mee te starten.

Boek nu je verblijf bij Francky en Jaro.

Gegevens van B&B Nostromo

Čerlenki 7
52452 Funtana
Istrië
Kroatië

Telefoon: +32 473 93 43 00
Website: www.bb-nostromo.com

Foto’s

Prijzen

[table id=44 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 63/75

Boek nu je verblijf bij Francky en Jaro.

Geef een reactie