Aan de Jordaan in Boutersem

Vandaag trekken we richting Boutersem, in het hartje van het Hageland en aan de oevers van de Jordaan vinden we B&B Aan de Jordaan.

Erik en Bettie trokken als prille twintigers zo’n 6 maanden door India en het was op die reis dat ze het idee kregen om zelf ook gasten te ontvangen. Door de ziekte van hun beide kinderen moesten ze hun plannen een lange tijd on-hold zetten. Maar sinds september zijn ze officieel gestart met hun ecologisch geïnspireerd gastenverblijf. Tijdens het opbouwen van de kamers gebruikten ze dan ook natuurlijke materialen, zelfs aarde van in de tuin werd gebruikt voor de muren.

Erik en Bettie volgen de Ayurvedische strekking, die zijn oorsprong vond in India. Ze zijn dan ook vegetarisch en wensen dit ook te delen met hun gasten.
De B&B beschikt over vier kamers. Een slaapzaaltje, twee standaardkamers en een grote kamer. Elk met hun eigen badkamer inclusief prachtig uitzicht.

Het Hageland is de perfecte streek voor wandelaars, fietsers en ruiters.
Als activiteit hadden Bettie en Erik een ritje met de IJslandse paarden voorzien. Voor de meeste was het toch de eerste keer. Het was toch wel genieten omdat je in een pareltje van een landschap terecht komt. Naast de paarden kan je bij bettie ook terecht voor een meditatieworkshop.

’s Morgens staat een heerlijk ontbijt te wachten, liefst alles biologisch en ecologisch. Simpel, maar alles was aanwezig voor een gezond ontbijt. Lekker vers fruitsap, zelfgemaakte confituur, yoghurt. Omdat de gastheren

Boek nu je verblijf bij Bettie en Erik.

Gegevens van B&B Aan de Jordaan

Doornstraat 31
3370 Boutersem
Vlaams-Brabant
België

Telefoon: +32 474 34 83 40
Website: www.aandejordaan.be

Foto’s

Prijzen

[table id=76 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 9/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 57/75

Boek nu je verblijf bij Bettie en Erik.

Leave a Comment