L’ancien Relais de Poste in Saint Dier d’Auvergne

Het derde adresje van deze week ligt in het departement Puy-de-Dôme, in het dorpje Saint Dier d’Auvergne. Daar baten Sabine en Paul L’ancien Relais de Poste uit. Een droom die nog vol in ontwikkeling is want beide werken nog fulltime in België. Momenteel verhuren ze de twee huizen als vakantiehuis, maar als ze zelf in Frankrijk zijn, dan worden de vier kamers verhuurt als B&B-kamer.

De B&B is gevestigd in het gebouw waar vroeger de postmannen en hun paarden van de postkoets overnachtten. Nu zijn de stallen verbouwt tot gîte en de woning verbouwt tot een B&B. De streek Puy-de-Dôme is vooral gekend voor zijn prachtige vulkanische landschappen en talloos erfgoed zoals romaanse kerken en kastelen.

De vier kamers van de B&B zijn elk voorzien van hun eigen sanitair zoals badkamer en toilet. Niet onbelangrijk is dat huisdieren toegelaten zijn in l’ancien Relais de Poste.

Sabine en Paul hadden voor hun gasten een sportieve activiteit in petto, een tochtje op de vélo-rail viel bij iedereen goed in de smaak.

De tafels staat ’s morgens vol met lekkernijen. Fruit, kaas, vlees, een gekookt eitje, croissants en natuurlijk stokbrood. Een heerlijk ontbijt om de dag goed te starten. Enkel babbelkous Sabine mocht ’s ochtends minder aanwezig zijn, maar dat is natuurlijk de keuze van de gasten.

Boek nu je verblijf bij Sabine en Paul.

Gegevens van L’Ancien Relais de Poste

3 Impasse de la Poste
63520 Saint Dier d’Auvergne
Puy-de-Dôme
Frankrijk

Telefoon: +32 478 37 54 52
Website: www.lancienrelaisdeposte.com

Foto’s

Prijzen

Als vakantiehuis
[table id=47 /]

Als Chambre d’hôtes
[table id=48 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 9/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 10/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 55/75

Boek nu je verblijf bij Sabine en Paul.

Leave a Comment