Baron’s House in Neerijse

Het derde logeeradres van deze week bevindt zich in Neerijse. Te midden van de natuurpracht van natuurreservaat ‘De Doode Bemde’ vinden we Baron’s House van Marleen en Dirk. Recht tegenover het 18de eeuwse kasteel van Baron d’Overschie vinden we het voormalige koetshuis. In dit unieke gebouw is nu de B&B gevestigd.

De B&B bestaat al vijf jaar en vroeger kwam het koppel hier vaak logeren. Toen ze een jaar geleden de kans kregen om de B&B uit te baten twijfelden ze geen seconde. Nu runnen ze Baron’s House met hart en ziel, een droom die uitkomt.

Baron’s House herbergt zeven gastenkamers, allemaal hebben ze de nodige luxe enkel de grootte is het verschil. De kamers zijn warm en gezellig ingericht met veel licht en natuurlijk een mooi uitzicht op het afgeschermde domein. Het is een stukje paradijs waar je echt rust kan vinden.

Marleen en Dirk nemen hun gasten mee naar één van de oudste brouwerijen in de buurt, Brouwerij De Kroon. Een leerrijke rondleiding leerde ons dat voor bier vooral de vrouwelijke hop gebruikt wordt, dit is vooral bevorderlijk voor de schuimkraag. Daarna volgende er nog een smaaktest, maar uiteindelijk mocht er toch meer swung is de activiteit zitten.
Na de activiteit lieten de gasten zich culinair verwennen in Baron’s Brasserie.

’s Morgens kan je in de ontbijtruimte genieten van een rijkelijk ontbijt. De ruimte op zich mocht misschien iets huiselijker, niet tegenstaande dat het een aangename ruimte is.
Je hebt keuze uit zelf afgebakken broodjes, koffiekoeken, brood,… Daarnaast is er ook nog vlees, speciale kaas uit de streek, vers fruit en de zelfgemaakte confituur (van het merk ‘Home Made’).

Boek nu je verblijf bij Marleen en Dirk.

Gegevens van Baron’s House

Kapelweg 6
3040 Neerijse (Leuven)
Vlaams-Brabant
België

Telefoon: +32 16 28 49 38
Website: www.baronshouse.be

Foto’s

Prijzen

[table id=23 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 55/75

Boek nu je verblijf bij Marleen en Dirk.

1 thought on “Baron’s House in Neerijse”

Leave a Comment