B&B Arck in Tielrode

Vandaag trekken de koppels richting Oost-Vlaanderen, meer bepaald richting Tielrode. Een gezellig dorp in het rivierenlandschap van het Waasland. Daar treffen we Nele ‘interieurarchitect’ en Bas ‘architect’ en sinds een jaar baten ze B&B Arck uit. Ze delen er hun passie voor architectuur en design met hun gasten.

De B&B is een verlengde van hun passie en beroep. Het is eigelijk soort showroom van het architectenbureau want Nele heeft veel materialen gebruikt die ze ook vaak in projecten gebruikt. Ze weet dan proefondervindelijk hoe een bepaald materiaal onderhoud of hoe duurzaam ze zijn.

B&B Arck herbergt drie kamers die qua inrichting vooral geïnspireerd zijn op hun omgeving. Zo is de Inzichtkamer op het gelijkvloers een donkere intieme kamer met veel natuurlijke materialen. De Uitzichtkamer op de bovenverdieping kijkt uit op de polders en die is heel fragiel en licht ingericht. De Doorzichtkamer is de suite van B&B Arck, voorzien van een bad en terras. Met uitzicht op het park en op de polders, een kamer te midden van de natuur.

Om van die natuur te genieten namen Nele en Bas hun gasten mee voor een boottocht om daarna een rustige wandeling te maken.

Nele en Bas hebben enkele extra’s, zoals een Dutch Tub, een bad die verwarmd wordt door een houtkachel. Daarnaast is er ook nog een de Outdoor Oven waar de gasten een heerlijke verse pizza in kunnen klaarmaken. Het was dan ook een uitstekend idee om de gasten zelf hun pizza te laten ‘designen’.

Nele maakt iedere ochtend een prachtig (ruim) ontbijt! Alle gasten krijgen yoghurt met granola en vers fruit, seizoensfruit, een paar vleeswaren, koffiekoeken, stokbrood, altijd een speciaal broodje, ambachtelijke kaas, huisgemaakte confituur, … en als kers op de taart kregen ze nog een broodje met een ei in.

Boek nu je verblijf bij Nele en Bas.

Gegevens van B&B Arck

Kaaistraat 23
9140 Tielrode
Oost-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 487 20 20 26
Website: www.arck-bb.be

Foto’s

Prijzen

[table id=22 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 62/75

Met deze score werd B&B ARCK de trotse weekwinnaar van Met Vier in Bed!

Boek nu je verblijf bij Nele en Bas.

Geef een reactie