B&B Het Agnetenklooster in Maaseik

We zijn al aan de laatste B&B van de eerste week Met Vier in Bed. Patricia toont haar B&B Het Agnetenklooster, het voormalige agnetenklooster van Maaseik en werd gebouwd in 1482. De ouders van Patricia kochten het pand begin jaren ’60. Toen de ouders van Patricia kwamen te overleden richtte ze het huis in tot een B&B.

B&B Het Agnetenklooster ligt te midden van het Maasland. Naast het imposante marktplein waar je Jan en Hubert Van Eyck, schilders van het Lam Gods, kan bewonderen is deze streek ook nog gekent voor zijn wijnproductie. Het is de droogste regio van de Benelux en dan ook uitstekend voor het verbouwen van wijn. De gasten krijgen een interessante rondleiding op het Wijndomein Aldeneyck en uiteindelijk zorgt een spelletje verstoppertje dat Bas en Nele een lekker flesje wijn meekrijgen naar huis.

Patricia zien we in de ochtend vers fruitsap persen en de tafel dekken voor de gasten. Het ontbijt bestaat uit vers fruit, croissants, chocoladekoeken, muesli, kaas, yoghurt, …
De huiselijke sfeer is meteen voelbaar. Het zet dan ook meteen een bepaalde sfeer. Lekker en eenvoudig is een goede samenvatting van dit ontbijt.

Boek nu je verblijf bij Patricia.

Gegevens van B&B Het Agnetenklooster

Sionstraat 17
3680 Maaseik
Limburg
België

Telefoon: +32 477 52 58 91
Website: www.hetagnetenklooster.be

Foto’s

Prijzen

[table id=24 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 55/75

Boek nu je verblijf bij Patricia.

Leave a Comment